Görüş Bildir
Haberler
Messi: "Ronaldo Ödülü Hak Etti"

Messi: "Ronaldo Ödülü Hak Etti"

Fatih
13.01.2014 - 23:11

Ronaldo Ödülü Hak Etti

Ballon d'Or oylamasında Cristiano Ronaldo'nun gerisinde kalarak ikinci olan Lionel Messi, tören sonrasında basın mensuplarına konuştu.

Barcelona 'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi , 2013 FIFA Ballon d'Or Ödülü'nü kazanan Cristiano Ronaldo 'nun ödülü hak ettiğini söyledi.

2013 yılı boyunca çıktığı toplam 59 resmi maçta 69 gole imza atan Ronaldo, ve Franck Ribey ile Lionel Messi'yi geride bırakarak ödülün sahibi olmuştu.

Zürih'teki görkemli galanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Messi, 'Ronaldo harika bir yıl geçirdi, bu nedenle söyleyecek fazla bir şey yok. Üç aday da iyi bir yılı geride bıraktı. Zaten bu sebeple üçümüz aday olduk. Kim kazanırsa kazansın, ödülü hak edecekti. Ronaldo da haklı bir şekilde ödülü kazandı. Kendisini tebrik ediyorum.' dedi.

'YAPACAK BİR ŞEY YOK'

Ödülü kazanamamasının yaşadığı sakatlıklara bağlı olup olmadığı yönündeki bir soruya ise şöyle yanıt verdi: 'Sakat olmasaydı nasıl olurdu bilemiyorum. Ama uzun bir süre sahalardan uzak kaldım. Sonuçta Şampiyonlar Ligi'nin son aşamalarında tam anlamıyla düzelmemiştim. Bu sezon da sakatlıklarla boğuştum. Yapacak bir şey yok. Cristiano çok iyi bir yıl geçirdi ve ödülü kazandı.' diye konuştu.

'AĞLAMASINI ANLAYABİLİYORUM'

Arjantinli yıldız, Ronaldo'nun ödülü alırken gözyaşlarına hakim olamamasıyla ilgili olarak ise şöyle konuştu: 'Onu anlayabiliyorum. Oğluyla birarada olması onu duygulandırmış olmalı.'

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın