Görüş Bildir
Haberler
Messi: "Daha İyi Olmalıyız"

Messi: "Daha İyi Olmalıyız"

Fatih
25.06.2014 - 22:25

Messi: "Daha İyi Olmalıyız"

Nijerya galibiyetinde başrol oynayan yıldız futbolcu, karşılaşma sonrasında önemli mesajlar verdi.

Arjantin Milli Takımı 'nın Nijerya karşısında aldığı 3-2'lik galibiyetle grubunu lider olarak tamamlamasının ardından konuşan Lionel Messi , temkinli açıklamalarda bulundu.

Nijerya maçında attığı iki golle turnuvadaki toplam gol sayısını 4'e çıkartan yıldız futbolcu, maç sonu yaptığı açıklamalarda yedikleri iki gole rağmen iyi bir oyun çıkarttıklarını belirtirken, 'Yine de daha iyi olabiliriz, kendimizi geliştirmeliyiz. Bugün son iki maça göre daha iyiydik diyebilirim. Kaliteli oyunculardan oluşan bir hücum hattına sahip olan bir takıma karşı oynadık. Önümüzdeki maçta gol yememeye çalışmalıyız.' ifadelerini kullandı.

Turnuvanın atmosferinden çok memnun olduğunu da belirten yıldız futbolcu, 'Burada ülkemizden birçok insanı görmek harika. Bunu zaten bekliyorduk. Yaşadığımız günler güzel günler. Umarım onlara hak ettikleri mutlulukları tattırabiliriz.' diye konuştu.

Kupayı kazanmayı çok istediklerini yineleyen Messi, şöyle devam etti: 'İlginç bir Dünya Kupası oluyor. Beklenmedik sonuçlar çıkıyor. Sakin kalmalıyız. Halen hepimizin düşlediği başarının arkasındayız.'

Messi, Arjantin'in grup aşamalarında kaydettiği 6 golün 4'üne imza atmayı başardı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/5447/mill...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın