Görüş Bildir
Haberler
Mesih Olduğu İddiasını Türkiye Gündemine Bomba Gibi Bırakıp Havarileriyle Birlikte İnzivaya Çekilen Hasan Mezarcı'nın Fantastik Dünyası

etiket Mesih Olduğu İddiasını Türkiye Gündemine Bomba Gibi Bırakıp Havarileriyle Birlikte İnzivaya Çekilen Hasan Mezarcı'nın Fantastik Dünyası

Aburoski
19.06.2019 - 18:16 Son Güncelleme: 20.06.2019 - 15:27

Her videolarını merakla beklediğimiz 140 Journos yine muhteşem bir iş ortaya çıkarmış. Bu sefer konumuz 2000 yılında kendisini mesih ilan eden Hasan Mezarcı. Söylemleriyle herkesi dumura uğratan Mezarcı bakalım neler söylemiş.

Keyifli okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Biz onu "fıkrasına gülünmeyen adam" olarak tanısak da aslında o eski müftü ve 19. dönem refah partisi milletvekili Hasan Mezarcı... 140 Journos kendisini mesih ilan ettikten sonra ortadan kaybolan Mezarcı'yla ilgili "dedim dedim inanmadınız" isimli muhteşem bir video hazırlamış.

Biz onu "fıkrasına gülünmeyen adam" olarak tanısak da aslında o eski müftü ve 19. dönem refah partisi milletvekili Hasan Mezarcı...  140 Journos kendisini mesih ilan ettikten sonra ortadan kaybolan Mezarcı'yla ilgili "dedim dedim inanmadınız" isimli muhteşem bir video hazırlamış.

Video, belki hatırlarsınız Mezarcı'nın 2000 yılında kendisinin mesih olduğunu açıkladığı Reha Muhtar'ın o meşhur canlı yayınıyla başlıyor. "Kapatmayalım ya..."

Daha sonra kalp-damar cerrahi uzmanı olan eşi Esin Tatlı Mezarcı'yı da görüyoruz.

Mezarcı kadar kendisinin de oldukça ilginç söylemleri var. Örneğin o da kendisinin "fahişe Meryem" olduğunu iddia ediyor.

Mezarcı'nın mesih olduğunu bir yakınının rüyasında gördüğünü ve ilk önce ona inanmadığını söylüyor. Mezarcı'nın söylenmesi yasak olan şeyleri kendini feda edercesine söylediğine inanıyor. Sanırım bu fedailik ona doğru yönelmesine neden olmuş. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Videoda, Mezarcı'nın milletvekili olduğu dönemde deprem etkisi yaratan bazı açıklamalarına da yer verilmiş. Sanmayın ki sadece mesih açıklamasıyla milleti sarstı. Ooo daha neler var neler.

Bakınız mesela "Kemalizm yıkılırsa, devlet de kurtulur, millet de kurtulur" açıklaması... Şunu da belirtelim Mezarcı, İslam adına da olsa devletin kutsallaştırılmasına karşı bir karakter. Bunu da videoyu izleyince göreceksiniz zaten.

Tüm bu siyasi bocalamanın, bomba etkisi yaratan açıklamaların ardından şu an Düzce'de sarı pelerini ve havarileriyle birlikte mutlu mesut yaşıyormuş.

O havarilerden biri de İbrahim. Zamanında Diyanet İşleri Başkanlığı'nda çalışmış. Hasan Mezarcı'nın mesih olduğunu televizyonda öğrenince direkt iletişime geçmiş.

2015 yılında sosyal medyada inancını açıkladığı kitabını yayınladığı için imam-hatiplik görevine son verilmiş. O, tıpkı ortaçağ papazları gibi engizisyona maruz bırakıldığını düşünüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hasan Mezarcı da işte bildiğiniz gibi... Dünyanın dört bir yanında onun mesih olduğunu bilen havarilerinin olduğuna inanıyor.

Hatta bunu kanıtlamak için bir anısını da anlatıyor. Daha mesih olduğunu açıklamadan önce Mısır'da bir çocuk Mezarcı'yı bulmuş ve kendisine "Meryem oğlu mesih İsa'sın. Allah gösterdi" demiş. Ve bu duruma sarı pelerinli de çok şaşırmış. :)

Mesih'in dünya savaşlarından sonra geleceğini ve dünyaya gelmesi yaklaştıkça mesih ya da mehdi olduğunu söyleyenlerin de çoğalacağını belirtiyor. Savaşlardan sonra dünyaya geldiğini de hatırlatıyor.

E tabii sarı pelerinli sahte mesihleri, mehdileri sevmiyor. Onların sadece şöhret peşinde olduklarını vurgulamadan da edemiyor.

Hazırsanız asıl bombayı da bırakıyorum buraya. Cenab'ı Allah'la birlikte dağa doğru tırmanırken aralarında geçen bir konuşmayı anlatıyor. Evet evet bunu duyduk.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cenab'ı Allah kendisinin Ankara'ya gitmesine izin vermediğini, Ankara'nın ilkel bir kabile olduğunu söylüyor. Tabii bahsettiği halk değil, yönetim...

Mezarcı'nın söylediği yanlış bir sözü düzelten eşinin o gülüşünü de es geçmeyelim. Artık o gülüşü de siz yorumlayın.😂

Yine bizi güldürmedin diyor, içeriğimizi burada bitiriyoruz. Artık yorum sizin!

Bu fantastik videonun tamamını da buradan izleyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
556
246
171
47
26
17
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?