Görüş Bildir
Haberler
Meryem Uzerli Can Ateş'le Evlenecek mi?

Meryem Uzerli Can Ateş'le Evlenecek mi?

Kadınon.com
19.08.2014 - 18:37 Son Güncelleme: 19.08.2014 - 19:33

Meryem Uzerli Can Ateş'le Evlenecek Mi?

Takvim'de yer alan habere göre güzel oyuncu Meryem Uzerli ile ilişkisi kötü bir şekilde biten Can Ateş arasında ateşkes imzalandı. Şubat 2014'te Berlin'de kızı Lara'yı dünyaya getiren Uzerli, uzun süre Can Ateş'le arasına duvar örmüş ve kızını görmesini yasaklamıştı. Zamanla öfkesi dinen güzel oyuncu,

Bu buluşma sonrasında oldukça mutlu olan ünlü işadamı kızıyla çektirdiği fotoğraflarını instagram'dan paylaşarak sevincini herkesle paylaşmıştı. Uzerli ile buluşmasında pişmanlığını dile getiren Ateş, güzel oyuncunun öfkesini dindirdi. Şu sıralar sık sık telefonla görüşen ikiliden ünlü işadamı, her ay Berlin'de yaşayan eski sevgilisi ve kızını görmeye gitmeye başladı.

'Tükenmişlik Sendromu'nu atlatan Uzerli, yeni bir proje için Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. Bu durumu fırsata çevirmek isteyen Can Ateş ise şu sıralar kızı Lara ve Uzerli'nin rahat yaşayabilmesi için ev arayışına girdi. Ünü işadamının yakın çevresinden edinilen bilgiye göre, Can Ateş, Meryem Uzerli ile aynı evde yaşamayı ve hatta gerekirse evlenmeyi bile düşünüyor.

Kaynak: http://www.kadinon.com/magazin/meryem...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın