Görüş Bildir
Haberler
Meryem Uzerli Acun'un Teklifini Reddetti!

Meryem Uzerli Acun'un Teklifini Reddetti!

coşkun ören
11.07.2014 - 20:32 Son Güncelleme: 11.07.2014 - 20:36

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalının Yetenek Sizsiniz yarışmasında jüri üyesi olarak muhakkak görmek istediği isim olan Meryem Uzerli Acun Ilıcalının teklifine olumsuz yanıt verdi.Bu yanıtla şok olan Acun'un ne yapacağı ise merak konusu oldu.İşte detaylar...

Acun Ilıcalı’nın ardından star TV yönetimi Meryem Uzerli’yi Berlin’de ziyarete gitmiş ve iş teklif etmişti.

Ilıcalı’nın “Yetenek Sizsiniz”de jüri üyeliği önerdiği Uzerli’ye, Star yönetimi de astronomik ücretle kanalın yüzü olmasını teklif etti. Ancak Acun Ilıcalı’nın teklifini kabul etmediği öğrenilen Uzerli, diğer teklifle ilgili de düşünme süresi istedi. Kızını büyüten Uzerli’nin Türkiye’ye ve çalışma hayatına dönme konusunda kararsız olduğu belirtildi.

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan rolüyle tanınan ve Türkiye'de büyük bir üne kavuşan Türk asıllı Alman Oyuncu Meryem Uzerli Muhteşem yüzyıl dizisindeki rolü devam ederken 'tükenmişlik sendromu' yaşamış olduğu iddiasıyla Türkiye'yi terk edip Almanya'ya yerleşmişti. Bir kız bebek sahibi olan Uzerli'yi Türkiye'ye geri döndürme işini de Acun Medya'nın sahibi Aun Ilıcalı üstlendi.

Yapılan habere göre Ilıcalı Uzerli'yle Berlin'de görüştü. Ilıcalı Uzerli'ye 'Rising Star' ve 'Yetenek Sizsiniz' yarışmaları için teklif götürdü. Uzerli eğer ki Türkiye'ye geri dönüp 'Yetenek Sizsiniz' isimli yarışmada jüri üyesi olmayı kabul ederse o zaman Hülya Avşar'dan boşalan jüri koltuğuna oturmuş olacak.

Sürpriz bir kararla Almanya'ya giden Meryem Uzerli yeni bir dizi ile Türkiye'ye dönüyor.

Tükenmişlik sendromu yaşadığını öne sürerek Almanya'ya giden ünlü oyuncu Meryem Uzerli uzun süren bir tedavi gördü.

Güzel oyuncu kızı Lara'ya hamileyken kendisini terk eden Can Ateş'i en sonunda affetti. Can Ateş'e kızını görmek için güzel oyuncudan izin çıktı.

Ateş, geçtiğimiz günlerde iki kez Berlin'e gidip kızıyla buluştu. Minik Lara ile parka gidip oyunlar oynayan Can Ateş'in duygusal anlara sahne olan bu buluşmalarda büyük sevinç yaşadığı öğrenildi.

Kızına oyuncakların yanı sıra Barbie bebek aldığı öğrenilen Can Ateş'in, yakın çevresine 'Bir oğlum var; babalığın ne demek olduğunu iyi biliyorum ama kız evlat sahibi olmak başkaymış' dediği öğrenildi.

Türkiye’ye dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Meryem Uzerli, “Geri döneceğim. Timur Savcı ile bir dizi için anlaşabiliriz” dedi.

Meryem Uzerli geçtiğimiz yıl Muhteşem Yüz­yıl di­zi­sin­de oy­nar­ken ya­pım­cı­sı­na bi­le ha­ber ver­me­den Al­man­ya­’ya git­ti. ‘Tü­ken­miş­lik sen­dro­mu­’ ya­şa­yan oyun­cu, bir sü­re te­da­vi gör­dü. bugün gazetesinden Gülden Avuç'un haberine göre, git­ti­ği gün­den bu ya­na Tür­ki­ye­’ye dö­nüp dön­me­ye­ce­ği me­rak ko­nu­su olan Uzer­li, ilk ola­rak di­zi­nin ya­pım­cı­sı Ti­mur Sav­cı ile ara­sı­nı dü­zelt­ti. Tür­ki­ye­’ye dö­nü­şüy­le il­gi­li ses­siz ka­lan Uzer­li, ilk kez açık­la­ma ya­pa­rak, “Ti­mur Sav­cı ile ko­nu­şu­yo­rum. Bir di­zi için an­la­şa­bi­li­ri­z” de­di.

Bir yıldır uzak kaldığı Türkiye’yi çok özlediğini de dile getiren Meryem Uzer­li, “Tür­ki­ye­’yi ve Türk hal­kı­nı çok se­vi­yo­rum. Umarım en kısa zamanda görüşürüz” diye konuştu. Şu­bat ayın­da Lara isim­li kı­zı­nı dün­ya­ya ge­ti­ren Uzer­li, İs­tan­bu­l’­a be­be­ği­yle gelecek.

Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır.

İki ağabeyi ve bir ablası vardır.Oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay‘ın yazdığı, Timur Savcı’nın yapımcılığını yaptığı 2011 yılının dizilerinden olan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmıştır.

Uzerli, aynı zamanda Almanya'da birçok dizide ve birçok filmde rol almış bir oyuncudur. Ana dili Almanca olan genç oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor. Türkçesi ise bugün oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırmış olduğu Hürrem Sultan'a paralel olacak kadar gelişmiştir.

Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği ve senaryosunu Meral Okay -ölümünün ardından Yılmaz Şahin- 'ın yazdığı Muhteşem Yüzyıl adlı diziye bir Hürrem Sultan seçmek için Türkiye'de bütün oyuncu ajansları, bütün tiyatro kurslarından oyuncular seçilerek onlar arasında eleme yapılmıştır. Uzerli, aralarından en uygunu görüldü ve Almanya'dan çağırılarak Hürrem Sultan rolünü üstlendi.

2011 yılında Hürrem Sultan rolü için iki kez en iyi kadın oyuncu, ve bir kez TV Yıldızları Özel Ödülü'ne layık görülmüştür. 2012 yılında ise Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/meryem-uze...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın