Görüş Bildir
Haberler
Muz Yüklü Konteynerde Gelmiş! Mersin Limanı'nda 1 Ton Kokain Yakalandı

Muz Yüklü Konteynerde Gelmiş! Mersin Limanı'nda 1 Ton Kokain Yakalandı

R.G.
16.06.2021 - 10:47 Son Güncelleme: 16.06.2021 - 12:15

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Mersin Limanı'nda 1 ton kokainin yakalandığını duyurdu. Bakan Muş, operasyonun Türkiye'de bugüne yapılan en büyük kokain operasyonu olduğunu açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Twitter'da yaptığı açıklamada, 'Ticaret Bakanlığımız Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Mersin Limanı'nda 1 ton kokain yakalaması yapılmıştır. Bu yakalama, Türkiye’de bugüne kadar yapılmış en büyük çaplı kokain yakalamasıdır. Bu başarılı operasyondan ötürü Gümrük Muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyorum' ifadelerini kullandı.

Mersin Valiliği'nden açıklama

Mersin Valiliği'nden açıklama

Valilikten, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un, Mersin Limanı'nda 1 ton kokain ele geçirildiğini duyurmasıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, 'Ekvador ülkesinden Mersin Limanı'na gelen bir gemide, muz yüklü konteyner içerisinde uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı alınması üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü ve Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ile koordineli yapılan operasyonel çalışmada, bahse konu konteyner içerisinde 1000 paket halinde 1 ton kokain ele geçirilmiş, sayım ve aramalar devam etmektedir. Tahkikat çok yönlü sürmektedir.' denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
5
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
begonvila

Bence şov yapıyolar pekere karşı, zaten sürekli olan sevkiyatlardan biri yakalanmış gibi yapalım kanka..

Polis tarafından 50 kilo göz hakkı piyasaya sürülmüştür bile şimdiye.