Görüş Bildir
Haberler
Mersin'de Gözaltına Alındı: Bakan Albayrak'ın Baba Olma Haberine Yaptığı Çirkin Yorumla Tepki Toplamıştı

etiket Mersin'de Gözaltına Alındı: Bakan Albayrak'ın Baba Olma Haberine Yaptığı Çirkin Yorumla Tepki Toplamıştı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dördüncü kez baba olma sevinci yaşarken, sosyal medyada ahlaksız bir paylaşım yapan E.B., Mersin'de gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Berat Albayrak ve Esra Albayrak çifti, yeni doğan bebeklerine Hamza Salih ismini verdi. Çiftin mutlu gününde Mersin'de yaşayan E.B., sosyal medyada hakaret içerikli bir paylaşım yaptı.

Suçlarla Mücadele Daire ekipleri tarafından gözaltına alındı

Suçlarla Mücadele Daire ekipleri tarafından gözaltına alındı

Söz konusu paylaşımı yaptığı tespit edilen E.B., Siber Suçlarla Mücadele Daire ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sorgusu süren E.B.'nin yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Sosyal medya üzerinden cinsiyetçi saldırıya uğrayan Başak Demirtaş da Esra Albayrak'a destek verdi

Sosyal medyada ise Esra Albayrak'a destek mesajları yağdı👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
262
145
99
73
24
24
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Yapılan yorum çok çirkin, kabul edilemez. Ama sayın adalet uygulayıcılar; lütfen aynı hassasiyeti mağdur başkası olunca da gösteriniz.

Emre DUMAN

Kurt Tucholsky'nin bir sözü var bu tür toplumsal konulara bakışla alakalı. "Bir kişinin ölümü trajedi, yüz binlerin ölümü istatistiktir" diye. Buda ona benze... Devamını Gör

Balkan Türkleri

Yapılan terbiyesizce,seviyesizce bir paylaşım ama ne olursa olsun ister küfür olsun ister hakaret olsun bu sebeple kimse tutuklanmamalı.7 yıl önce attığı twe... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Küfür hakaret suçtur güzel kardeşim ve cezası olmalıdır. Hele ki Türkiye gibi küfür yüzünden cinayet işlenebilecek bi ülkede kesinlikle cezası olmalı.

Deniz Kuzey

atılan tweet son derece yanlış ve seviyesizce ve iğrenç. hiçbir elle tutulur bir yanı yok. fakat herkese aynı adaleti istiyoruz.