Görüş Bildir
Haberler
Merkel: 'Uçuşa Yasak Bölgeyi Destekliyorum'

Merkel: 'Uçuşa Yasak Bölgeyi Destekliyorum'

Ulaş
15.02.2016 - 19:05 Son Güncelleme: 16.02.2016 - 10:05

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Stutgarter Zeitung'a verdiği röportajda Suriye'de 'uçuşa yasak bölge' ilan edilmesini desteklediğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Stuttgarter Zeitung'a verdiği röpotajda Suriye'de 'uçuşa yasak bölge' ilan edilmesini desteklediğini açıkladı. Alman Şansölye, 'Mevcut durumda savaş tarafların hava saldırısı düzenlemesini engelleyecek uçuşa yasak bölge tarzı bir adım gerekiyor' dedi.

'Mülteciler uçuşa yasak bölgeye yerleştirilebilir'

'Mülteciler uçuşa yasak bölgeye yerleştirilebilir'

Uçuşa yasak bölge fikri daha önce Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande tarafından da gündeme getirilmişti. Hollande, geçen yıl Eylül ayı sonunda gittiği Birleşmiş Milletler toplantısı sırasında Türkiye ve Suriye muhalefetinin Suriye’nin kuzeyinde uçuşa yasak bölge kurulması önerisini müttefikleriyle önümüzdeki günlerde tartışacaklarını açıklamıştı. “Bu ihtimal hakkında çalışıyoruz” diyen Hollande, “Avrupa’ya gelen mülteciler bu bölgeye yerleştirilebilir” önerisi getirmişti. 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
8
7
6
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

desteklemeyle bitmez hareket edin

Gökçen Yiğit

Tek dertleri Avrupa daki mülteciler. Kendilerinden olmayanların aralarında bulunmasından rahatsız oluyorlar çünkü.

turkgenc_1919

o bölgeyi kim yönetecek, kime verecekler asıl konu bu!!! sonra pyd buralara baksın yönetsin derlerse şaşırmayın, Türkiye'nin sınırına terörist yığmak istiyor... Devamını Gör