Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Merakla Beklenen 2020 Yılında Gösterime Girecek 10 Film

Merakla Beklenen 2020 Yılında Gösterime Girecek 10 Film

Sinema severler için Onedio film listeleri her zaman özel olmuştur. 2020 yılı özellikle devam filmlerinin yanında, heyecanla beklenen bir çok filminde gösterime gireceği yıl olacak. Aksiyon, macera, bilim kurgu, romantik ve komedi filmleri gibi bol seçenekli bir yıl geçireceğiz. Yapmış olduğumuz 10 filmlik liste, vizyona girecek filmlerden seçilmiştir. 2020 filmleri ile eğlenceli zamanlar geçirmenizi dileriz. 

(Film detayları IMDb ve Beyazperde üzerinden alınmıştır.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Birds of Prey

10. Birds of Prey

7 Şubatta gösterime girmesi planlanan ve Türkiye'de Yırtıcı Kuşlar olarak yayınlanacak film, DC Sinematik Evreninin sekizinci filmi olacak. Filmin yapımcılığını Margot Robbie, Sue Kroll ve Bryan Unkeless yaptı. Senaryosu Christina Hodson tarafından kaleme alınan film, aksiyon, macera ve suç türünde olacak. 

Gerçek Kötüler filminden tanıdığımız ve Margot Robbie'nin hayat vermiş olduğu Harley Quinn karakterinin başından geçen olayları izliyoruz. Gotham şehrinde bir mafya babası tarafından kaçırılan kızın kurtarılmasını konu alan film, yüksek aksiyon sahnelerini beraberinde getiriyor. Kanun savaşçısı Helena Bertinelli, dövüş ustası Dinah Laurel ve Harley Quinn'in güçlerini birleştirerek, Black Mask'a karşı mücadele ediyorlar.

9. Hızlı ve Öfkeli 9

9. Hızlı ve Öfkeli 9

Aksiyon, macera, hız severler için vazgeçilmez olan Hızlı ve Öfkeli film serisinin dokuzuncu filmi 2020 yılında gösterime girerek. Hızlı ve Öfkeli 9 filmini Justin Lin yönetiyor. Başrolünde Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, John Cena, Helen Mirren ve Charlize Theron yer alıyor. 

Fast and Furious 9'un çekimleri arasında Gürcistan'da yer alıyor. Seri boyunca farklı farklı ülkeleri gezen ve burada olayların içerisine giren ekip, yeni filminde Rusya ve Doğu Avrupa'da aksiyon yaşayacak gibi görünüyor. Film severler için ayrı bir yeri olan Hızlı ve Öfkeli serisinin, şimdiden onuncu filminin hazırlıkları da yapmaya başlanmış durumda.

8. Wonder Woman 2

8. Wonder Woman 2

Süper kahramanlar sadece erkeklerden mi olur? Bir takım kadın kahramanlar olsa da, özel güçleri bulunan kadın süper kahraman bulunmuyordu. Taki Wonder Woman'e kadar. DC Sinematik Evreninde yer alan Wonder Woman, kılıcı ve kalkanı ile kötülere karşı savaş veriyor. 

Dünyada yaşlanmayan bir karakter olan Wonder Woman, yıllar içerisinde başına gelmiş olaylar, film olarak karşımıza çıkıyor. 2020 filmleri olarak gösterime girecek olan film 1984 yılında geçiyor. Patty Jenkins'in yönettiği film, 5 Haziran'da gösterime girmesi planlanıyor. Filmin başrollerinde Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Connie Nielsen ve Robin Wright yer alırken, DC Sinematik Evreninin dokuzuncu filmi olarak gösterime girecek.

7. Top Gun: Maverick

7. Top Gun: Maverick

Sinema severler için Top Gun ayrı bir öneme sahiptir. 1986 yılında çekilmiş olan filmin devamı olan Top Gun: Maverick, 2020 yılında vizyona girecek. Tom Cruise'nin ilk filmde olduğu gibi, ikinci filmde de başrol olarak karşımıza çıkacak. En iyi havacılık filmi olmasının yanında, bir döneme damga vurmuş olmasından dolayı, ilk filmi severek izleyenler, şimdiden ikinci filmi merakla bekliyor. Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell (Tom Cruise), ilk filmde olduğu gibi, ikinci filmde de başrol olarak karşımıza çıkacak. 

Top Gun: Maverick filminin yönetmenliğini Joseph Kosinski yaptı. Başrollerinde Tom Cruise, Miles Teller, Val Kilmer ve Jennifer Connelly paylaşıyor.

6.The King's Man: İlk Görev

6.The King's Man: İlk Görev

Ajan filmlerini sevenler için Kingsman'ın yeri ayrıdır. Ajanların yetiştirilme tarzı, kullanmış oldukları silahlar, özel eşyaları ile komedi, aksiyon, macerayı bir araya getirmiştir. İlk filmde tüm dünyayı yok etmek isteyen kötü adama karşı mücadele eden Kingsman ekibi, ikinci filmde de tarihin en kötü adamlarına karşı mücadelesini sürdürecek. Kingsman çizgi roman serisinden beyaz perdeye uyarlanan film, komedi ve aksiyon türlerini bir araya getirerek, izleyenlerin keyif almasını sağlıyor. 

The King's Man: İlk Görev filmini Matthew Vaughn yönetiyor. İkinci filmde dünya tarihinin en kötü suçlu zihinlerine karşı, tek bir kişinin onları durdurmak için zamana karşı mücadelesini konu alıyor. Başrollerinde Harris Dickinson, Ralph Fiennes, Djimon Hounsou, Alison Steadman, Aaron Taylor-Johnson, Matthew Goode, Gemma Arterton ve Tom Hollander yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Ağır Romantik

5. Ağır Romantik

Aslı konservatuvar bölümünde okuyan, sanatla ilgili annenin ve profesör bir babanın kızıdır. Kerem ise kendini finans uzmanı olarak tanıtsa da, İstanbul'un en büyük kapkaç çetesinin elebaşıdır. Beyoğlu'nda Aslı'nın çantasının çalınması ile birlikte başlayan olaylar zinciri, komik ve aşk dolu bir hale dönüşüyor. Başrollerinde Tuvana Türkay ve Onur Tuna yer alıyor. Tatsız olaylarla başlayan bir aşkın konu edindiği film, iki zıt kutbun birbirine olan aşkını ele alıyor. 

Romantik komedi severler için, son yılların parlayan yıldızı Onur Tuna ve güzel oyuncu Tuvana Türkay'ın başrollerini paylaştığı film, 14 Şubat Sevgililer Gününde gösterime girecek.

4.Ölmek İçin Zaman Yok - Bond 25

4.Ölmek İçin Zaman Yok - Bond 25

James Bond, 3 kuşak tarafından izlenen ve dünyanın en fazla film serisine sahip olan yapımdır. 25'inci filmde James Bond aktif görevinden ayrılarak, Jamaika'da yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Gözlerden uzak bir hayat kurmak ve sakin yaşamının keyfini çıkarmak isteyen James Bond'un huzurunu eski dostu Felix Leiter bozar. CIA'de görev alan Felix Leiter, kaçırılan bir bilim adamının kurtarılması için eski dostundan yardım ister. James Bond eski dostunu kıramayarak, yardım edeceğini söyler.

Bond 25 ya da açıklanan ismi ile Ölmek İçin Zaman Yok filmi, yeni teknoloji silahlar ile donatılmış James Bond'un, kötülere karşı savaşını işliyor. Metro-Goldwyn-Mayer ve Eon Productions tarafından yapılan 25. James Bond filminin başrolünde, Daniel Craig yer alıyor.

3.The Eternals

3.The Eternals

Marvel filmlerinin, sinema severler için apayrı bir yeri vardır. Gerçekle uzaktan yakından alakası olmasa da, izleyicileri içine çeken filmler yapan Marvel Studios, 25. Marvel Sinematik Evreni filmi ise The Eternals olacak. Eternals isimli çizgi romandan uyarlanan film, kozmik varlıklar olan Celestiallar'ın insanlar üzerinde yaptıkları deneyleri konu anlatıyor. Milyonlarca yıl önce yapılan deneyler sonucunda Eternallar ve Deviantlar süper güçlere sahip iki farklı grup olarak karşımıza çıkıyor. 

Tarih boyunca mücadele eden bu iki ırk, hangisinin daha yüce olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. 6 Kasım 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanan film, Marvel Studios tarafından yapılıyor. Yenilmezler serisinden sonra, yeni bir seri olarak karşımıza çıkan The Eternals, süper güçlü iki grubun mücadelesini anlatacak.

2. Dolittle

2. Dolittle

Son yılların en iyi oyuncuları arasında yer alan Robert Downey Jr. her filminde olay yaratıyor. Sinema severler için vazgeçilmez isimleri arasında yer alan ve her filmi gişe rekorları kıran isim, Iron Man, Yenilmezler, Sherlock Holmes, Git Başımdan filmleri ile dünyada en fazla izlenen isimler arasında bulunuyor. Şimdiden merakla beklenen yeni filmi Dolittle, komedi, aksiyon ve gizem dolu bir film. Ayrıca fragmanlarından gördüğümüz üzere, bizi yepyeni dünyalara götürüyor. 

Kraliçenin hasta olması ve hastalığına çare bulunamamasından dolayı, İngiltere'nin en ünlü doktoru ve veterineri olan Dr. John Dolittle devreye giriyor. Kraliçenin hastalığına çare bulmak için maceraya atılan John Dolittle, yolculuğu sırasında karşılaştığı olayları ele alan film, tam olarak bir hikaye tadında karşımıza çıkıyor. 

17 Ocak'ta vizyona girecek filmde, karısını kaybeden Dolittle, dış dünya ile bağlantısını kesmiş ve malikanesinden dışarıya çıkmayan bir adamdır. Kraliçenin hastalığına çare bulmak evinden çıkan Dr. John Dolittle, efsanevi bir adaya doğru yolculuğa başlar. Genç çırağı ile birlikte, endişeli bir goril, kuş beyinli bir ördek, alaycı devekuşu, kutup ayısı ve akıl hocası olan papağan da bu yolculukta yanında yer alacaktır.

1. Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı

1. Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı

Listemizin son sırasına Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmini yerleştirdik. Sadece Anadolu değil, Balkan topraklarında 500 yıl boyunca adaletli olmak, komşunun hakkını gözetmek, burada savaş olmasını engellemek ve insanların mutlu olmasını sağlamak, Osmanlı'nın en önemli göreviydi. 

Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u fethinin ardından, Balkan coğrafyasında yaşanan zulümleri engellemek için seçkin savaş birliği olan Akıncıları gönderir. Akıncıları anlatan film, rotasını Roma’ya çeviren Fatih Sultan Mehmet tarafından almış oldukları görev gereğince atlarını Balkan coğrafyasında sürmeye başlar.

2020 Filmleri bunlarla sınırlı olmasa da, yıl içerisinde daha bir çok film üzerine listeler yapacağız. Sinema severler için hem filmlerin, hemde Onedio'nun yeri ayrı olduğu için, tavsiyemiz olan filmlere göz atmaya devam edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
15
12
10
9
6
5