Görüş Bildir
Haberler
Menderes Türel: "Piano Festivali Fazıl Say Olmadan da Devam Edebilir"

Menderes Türel: "Piano Festivali Fazıl Say Olmadan da Devam Edebilir"

Ulaş
30.04.2014 - 23:02

Fazıl Say'sız da Devam Eder

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Menderes Türel, bu yıl 15’incisi düzenlenecek Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nin, genel sanat yönetmenliğini yapan Fazıl Say olmadan da devam edebileceğini söyledi.

Başkan Türel, Antalya Su ve Atık Su İdaresi Genel Müdürlüğü’nde yerel seçimlerin ardından gazetecilerle ilk kez bir araya geldi. Başkan Türel, bu yıl 7- 29 Kasım tarihleri arasında 15’incisi planlanan ve genel sanat yönetmenliğini Fazıl Say’ın yaptığı Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nin Fazıl Say olmadan da devam edebileceğini söyledi. Festivalin uluslararası boyuta kendi döneminde taşındığını ve marka değeri bulunduğunu aktaran Türel, şunları söyledi:

“Fazıl Say’la ilgili seçimlerden önce televizyon programlarında konuşmalar yaptım. Kendisinin siyasi söyleminin beni ilgilendirmediğini, dostluğunun, arkadaşlığının önemli olduğunu, şeref olduğunu ifade ettim. Ancak ertesi gün Sayın Fazıl Say Twitter’da, ’Ben Menderes Türel gibi bir adama selam bile vermem. O benim arkadaşım değil, O kimmiş’ tarzında beyanlarda bulundu. Tabi beni üzdü. Kendisinin şahsıma karşı böyle yakışıksız tavır sergilemesi beni üzdü. Dolayısıyla piyano festivali konusunda kendisinin tavrının ne olacağını göreceğiz. Bekleyeceğiz. Fazıl Say ya da Fazıl Say’sız piyano festivali devam eder. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Sözcü

Kaynak: http://sozcu.com.tr/2014/gundem/mende...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0