Görüş Bildir
Haberler
Menajerler Robinho'yu Trabzonspor'a Önerdi

Menajerler Robinho'yu Trabzonspor'a Önerdi

Ulaş
24.05.2014 - 11:57

Trabzon'a Süper Teklif

Milan, kadroda düşünülmeyen Brezilyalı'ya ödediği yıllık 4 milyon Euro'dan kurtulmak için, “Bedelsiz kiralarız” mesajını verdi, yetkili menajerler Sambacı'yı Trabzonspor'a önerdi.

Yeni sezon öncesinde yıldız transferlerde karar kılan ve görüşmelere erken başlayan Trabzonspor’un listesi giderek kabarıyor. Benfica’nın Paraguaylı golcüsü Cardozo ile anlaşıp Benfica’dan indirim bekleyen, Fransız forvet Gomis için pazarlıklarını sürdüren Bordo-Mavililer’e bir yıldız daha önerildiği ortaya çıktı. O oyuncu, adı daha önce birçok Türk takımıyla anılan Milan’ın yıldızı Robinho! İtalyan ekibi, vergileriyle birlikte Sambacı’ya verdiği 4 milyon Euro’yu aşan ücretten kurtulmak için formül ararken, bedelsiz kiralama seçeneğini devreye soktu. 30 yaşındaki oyuncunun Türkiye pazarındaki popülerliğini bilen menajerler de Trabzonspor’un kapısını çaldı, “İsterseniz getirelim” mesajını yolladı. Trabzonspor cephesi ise işi sıkı tutuyor, bir hayal kırıklığı yaşamak ve yaşatmamak için oyuncunun da ne düşündüğünü öğrenmek istiyor.

Maliyeti Malouda ayarında

Aracıların Milan’da 2.7 milyon Euro kazanan Robinho’ya da Trabzon seçeneğini sunacağı, gelecek hafta ortasına kadar konunun netlik kazanacağı belirtildi. Karadeniz ekibi, bonservis ya da kiralama bedeli ödenmeyeceği ve anlaşarak yollanacak Malouda ayarında bir ücrete mal olacağı için Robinho’ya sıcak bakıyor.

Daha önce de kiralandı

Kariyerinde Real Madrid ve Manchester City formaları giyen, son olarak Milan’a giden Robinho, daha önce de eski kulübü Santos’a kiralık olarak gidip İtalya’ya geri dönmüştü.

  • Eurosport
Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0