Görüş Bildir
Haberler
Memnun: ''Takımımla Gurur Duyuyorum''

Memnun: ''Takımımla Gurur Duyuyorum''

Fatih
18.03.2015 - 23:18

Galatasaray Odebank Başantrenörü Ekrem Memnun, Fenerbahçe galibiyeti sonrasında tek hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Galatasaray Odebank Başantrenörü Ekrem Memnun, 72-54 kazanılan Fenerbahçe karşılaşması sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, sergiledikleri mücadeleden ötürü takımıyla gurur duyduğunu belirtti.

Memnun, Avrupa'dan elendikten sonra takımının çok iyi bir geri dönüş yaptığını anlatarak 'Takımımla gurur duyuyorum. Avrupa'dan elendikten sonra çok çabuk ayağa kalktılar. Elimizde kalan tek şey şampiyonluk ve bunun için ne kadar kararlı olduğumuzu gösterdik. Maç boyu bütün oyun planına sadık kaldı. Oyuncularım canla başla mücadele ettiler. Ligi birinci bitirip ev sahibi avantajını yakalamak istiyoruz' ifadelerini kullandı.

Maçın bu kadar farklı geçeceğini tahmin etmediğini belirten tecrübeli başantrenör, Fenerbahçe tribünlerinden tepki alan Nevriye Yılmaz'dan övgüyle bahsederek, şöyle konuştu:

'Kadın basketboluna 25 yıl önce girdim. O zamandan beri takip ettiğim kadarıyla benim gördüğüm gelmiş geçmiş en büyük Türk kadın basketbolcu Nevriye'dir. Bugüne kadar yaptıklarıyla bunu kanıtladı. Onu tebrik ediyorum. İnşallah daha uzun seneler oynar. Çok büyük sakatlıkları atlatarak bu noktalara geldi. Gurur duyduğum bir kardeşim.'

Sarı-kırmızılıların basketbolcusu Deniz Çolakoğlu ise, kazandıkları için mutlu olduklarını aktardı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/basketbol/tkbl/t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın