Görüş Bildir
Haberler
Melo: "Penaltı Bile Kurtardım"

Melo: "Penaltı Bile Kurtardım"

Enver K.
03.09.2015 - 15:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Inter Milan'ın Galatasaray'dan transfer ettiği Felipe Melo için imza töreni düzenlendi.

Transfer döneminin bitmesine saatler kala Inter renklerine bağlanan Brezilyalı yıldız, Galatasaray'daki döneminde de birlikte çalıştığı teknik direktör Roberto Mancini ile beraber basının karşısına geçti.

3.7 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İtalyan ekibe katılan 32 yaşındaki futbolcunun açıklamaları şöyle:

'Fiorentina'da oynadığım dönemde de Inter'e transfer olmaya çok yaklaşmıştım. Hiçbir zaman transfer süreçlerinde işin sonuçlanmamasından yana korkum olmadı çünkü Tanrı'nın sizin için açtığı kapıyı kimse kapatamaz. Rahattım ve fırsatın gelmesini bekliyordum. Sonuçta artık buradayım.

Türkiye'de hiçbir zaman problemim olmadı. Orayı ailecek sevdik. Sorun olduğuyla ilgili çıkan spekülasyonların hepsi yalan. Galatasaray'da çok başarılıydım ve tarih yazdım, penaltı bile kurtardım.

Hem saha içinde hem de saha dışında kendimi lider olarak gören bir yapım var. Bana 'pis' futbolcu denmesine darılmıyorum. Agresif olmak ve her topa ayak sokmak benim oyun tarzım. Ben bir savaşçıyım. Ancak şunun da altını çizmek istiyorum; geçen sezon tek bir kırmızı kart bile görmedim. Güçlü yönlerimi ve sahada ne yapmam gerektiğini biliyorum.

Inter muazzam bir kulüp ve Brezilya Milli takımına dönmeme yardımcı olabilir. Hangi pozisyonda oynayacağımı dert etmiyorum, tek düşüncem iyi performans sergilemek.

Şu an tam fit değilim ancak Pazar günkü derbide oynayabilecek seviyedeyim. 83 numaralı formayı seçtim çünkü benim doğum yılım ve ayrıca 8 sonsuzluğun 3 de kutsallığın simgesi.'

Alex Telles ile ilgili de konuşan Melo, 'Sihirli bir sol ayağı var. Genç, başarıya aç ve geleceği parlak olan bir futbolcu' dedi.

Sarı kırmızılılarda 4 sezon geçiren 32 yaşındaki Felipe Melo, ilk 2 sezonunda kiralık olarak oynamış ve ardından 2013 yazında bonservisi 3.75 Milyon Euro karşılığında Juventus'tan satın alınmıştı.

Brezilyalı yıldız, Galatasaray'da toplam 154 resmi maça çıktı ve 18 gol atıp 12 de asist yaptı.

Milli forma altındaki son maçını 2010 Dünya Kupası çeyrek finalinde Hollanda'ya karşı oynayan tecrübeli ortasaha futbolcusu, ülkesine toplamda 22 maçta hizmet vermiş ve 2 gol atmıştı.

Mackolik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın