Görüş Bildir
Haberler
Melo: "Niye Elini Sıkayım?"

Melo: "Niye Elini Sıkayım?"

Fatih
08.05.2014 - 22:08 Son Güncelleme: 08.05.2014 - 23:01

Melo: "Niye Elini Sıkayım?"

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Melo Eskişehir'le oynanan final sonrası Kupa seramonisinde TFF Başkanı Demirören'in elini neden sıkmadığını kendi yöneticilerine böyle anlattı.

Melo'nun Fenerbahçe maçında Emre kırmızı kart gördüğünde yaptığı dil çıkartma hareketi Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Ve bu durum üzerine TFF Başkanı Yıldırım Demirören 'Ben olsam Türkiye'den gönderirdim. Ceza alması için şikayet edilmesi lazım' ifadelerini kullanmıştı.

Hukuk Kurulu da bu sözler üzerine Melo'yu Etik Kurula sevk etmişti. Kurul kararını 14 Mayıs'ta verecek. Bütün bunların üzerine de Melo kupa seramonisinde kendisine madalya veren Demirören'i pas geçerek elini sıkmadı ve onu protesto etti.

Bu durumu maçtan sonra soyunma odasında Melo'ya soran Galatasaraylı yöneticiler ilginç bir cevap aldılar.

Melo onlara durumu şu ifadelerle anlattı: 'Ben saha içinde olabilecek bir hareket yaptım. Hakemler gördü. 6 tane hakem var. Bir ceza olsa keserlerdi. Ama bunun üzerine beni ülkeden kovmaya çalışan bir adamın elini niye sıkayım? Sahalarda neler oluyor. Bir baksın. Daha iyi baksın. Bir daha baksın. Konuşacağı son hareket benimkiydi. Ama o beni seçti kovmak için. Ben de elini sıkmadım.'

3Puan

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=1781
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Anarchy

Adam haklı.

Barış

Bu adamın dünyada saygı göreceği tek yer Türkiye' dir. Ve bu karaktersize haklı, helal olsun diyebilecek sığlıkta insanlarda doğal olarak burada yaşamaktadır... Devamını Gör