Görüş Bildir
Haberler
Melo: "Mancini, Luxemburgo, Emery ve Terim Çalıştığım En Önemli Teknik Adamlardır"

Melo: "Mancini, Luxemburgo, Emery ve Terim Çalıştığım En Önemli Teknik Adamlardır"

Enver K.
16.10.2015 - 14:43

Galatasaray'dan Serie A ekibi Inter'e transfer olan Brezilyalı yıldız Felipe Melo, Repubblica'ya konuştu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı-kırmızılıların eski oyuncusu kariyerinde çalıştığı en iyi teknik adamları sıralarken, 1 sene birlikte görev aldığı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ismini vermedi.

Juventus'tan Ciro Ferrara, Alberto Zaccheroni, Luigi Delneri, Fiorentina'da ve Galatasaray'da çalıştığı Cesare Prandelli'yi saymayan Brezilyalı oyuncu, favorileri olarak, Roberto Mancini, Vanderlei Luxemburgo, Unai Emery ve Fatih Terim'i gösterdi.

'ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN VAZGEÇTİM'

Inter'e gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Melo, 'Eski aşkım Inter'i kucaklamak için Serie A'ya döndüm. 7 yıl önce buraya geliyordum. Mourinho beni, ben de onu istedim. Sonra Juventus ve Galatasaray'a gittim. Juventus bir hataydı. Inter daha iyi olduğu için buraya gelmek istemiştim. Buraya gelmek için paradan vazgeçtim, çünkü ihtiyacım yok. Şampiyonlar Ligi'nde oynamaktan da vazgeçtim' dedi.

'KARİYERİMDEKİ EN İYİLERDEN'

Roberto Mancini'ye övgüler yağdıran Felipe Melo, 'Şimdi Mancini beni ısrarla istedi. Benim için kapıları açması büyük bir onurdur. Vanderlei Luxemburgo, Unai Emery ve Fatih Terim ile birlikte kariyerimde çalıştığım en önemli teknik adamdır' dedi.

GELECEKTEKİ İŞİNİ AÇIKLADI

Milli Takım hakkındaki görüşlerini paylaşırken, 'Güney Afrika'daki Dünya Kupası'nda insanlar değil, beni basın eleştirdi. Şimdi hayalim yeşil sarı o formayı yeniden giymek. Kariyerimin sonunda da teknik direktörlük ve TV yorumculuğu yapacağım. Futbol benim hayatım' sözlerini kullandı.

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
3
2
2
1
0