Görüş Bildir
Haberler
Melo: "Galatasaray'dan Ayrılmayı Hiç Düşünmedim"

Melo: "Galatasaray'dan Ayrılmayı Hiç Düşünmedim"

Enver K.
16.08.2015 - 14:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, 'Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir şey düşünmedim' dedi.

Sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirerek İtalyan ekibi Inter ile görüşen yıldız oyuncu Melo, görüşmelerin olumsuz sonuçlanmasıyla birlikte sarı-kırmızılı ekipte kalmıştı. Galatasaray ile 1 yıl olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatan Melo, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu.

“KUPALAR ÖNÜMÜZDEKİ SEZONA ETKİ EDECEKTİR”

Geçtiğimiz yıl kazandıkları kupanın önemine değinen Melo, “Geçen yıl bizim için çok önemliydi. 4 yıldız vardı ucunda. Galatasaray tarihine adımızı altın harflerle yazdırmak istedik. İyi bir hocamız, iyi bir arkadaş grubumuz vardı. Şampiyonluk geldi, 4 yıldız geldi. Türkiye Kupası'nı da Allah bize almayı nasip etti. Son olarak da 3. kupa çok güzel kupa, bunlar önümüzdeki sezona etki edecektir” dedi.

“YENİLEME TEKLİFİNİ KABUL EDİP MASADAN KALKTIK”

Sözleşmesini uzatma sürecine ilişkin de açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, “Hepinizin bildiği gibi yönetim ve başkan değişti. Benimde Galatasaray'da bir sene kontratım kalmıştı. 32 yaşındayım ve yapacağım kontratın son olacağını biliyordum. 4 çocuğum var ve onları düşünmem gerekiyordu. Hem benim hem Galatasaray'ın belli bir zamana ihtiyacı vardı. Yönetim değiştiği için yenileme kararı gelemiyordu. Başkana çok teşekkür ediyorum. Bana yaptıkları yenileme teklifini 2 saat konuşmadık bile kabul edip masadan kalktık” diye konuştu.

“GELEN TEKLİFLERİ KABUL ETMEDİM”

Bekleme sürecinde önemli teklifler aldığını dile getiren Melo, “Sevilla'dan, Cruzerio'dan, Rusya'dan, Katar'dan, Amerika'dan... Tekrar Allah'a şükrediyorum ki onları kabul etmedim ve her şeyimi verdiğim Galatasaray'da kaldım. 4 sene hiç bir takımda oynamamıştım ilk defa Galatasaray'da oynadım. Allah'ın izniyle burada oynamaya devam edeceğim” açıklamasını yaptı.

“BURAYA GELMEK İÇİN 1 MİLYON EURO PARA BIRAKTIM”

'Galatasaray'dan ayrılmayı hiç düşündün mü?' sorusuna ise deneyimli oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben Galatasaray'ın olduğu durumu biliyordum. Mutlaka benim için o teklifin bana geleceğini biliyordum. Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir şey düşünmedim. Çocuğum ve ailem var. Gelen teklifleri dinlemek istedim. Para ile ilgili konuşulan konulara gelince, taraftarlarımız parayla ilgili yalanlara inanıyor. 4 senedir Galatasaray'da oynamak için büyük fedakarlıklar yaptım. Juventus'tan buraya gelmek için 1 milyon Euro para bıraktım. Bugün tekrar oynamak için paramda indirim yaptım. Galatasaray'da yaptı bende yaptım.”

DAHA FAZLA KUPA KAZANMAK İSTİYORUM”

Yeni sezona ilişkin görüşlerini de aktaran Melo, “Babamın küçükken bana verdiği tavsiye vardı; 'Paranı kenara yok, biriktirince mutlu olursun' Ben bunu bugüne yansıtmak istiyorum; kazanılan kupalar. O kupaları bir kenara koydukça daha fazlasını istiyorum, daha fazla kupa kazanmak istiyorum. Kaliteli bir takım ruhuyla çok güzel başarılara imza attık. Takımımızın kalitesini biliyorum. Diğer takımlar transferlerle adı anılıyor ama biz birbirine alışmış çok kaliteli bir takımız. Saha içerisinde birbirine inanılmaz yardım eden, arkadaşlığın üst düzeyde olduğu bir takımız. Yine büyük başarılar kazanacağız” şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı taraftarlara da mesaj gönderen Felipe Melo, sözlerini şöyle tamamladı:

“Öncelikle bütün taraftarlara teşekkür ediyorum. Bana çok destek oldular, yanımda oldular. Taraftar bizim için çok önemliydi. İlk senemi hatırlıyorum, taraftar sayesinde bir çok maç kazandık. Onun duygusu, hissi çok başka. İlk maçtan itibaren yanımızda olsunlar. Geçen sezon ilk dönemlerde boş kalan yerler oldu. Aynı geçen senenin sonu gibi stadı full dolduralım. Şampiyonluklar, başarılar onlar sayesinde oluyor. TT Arena'daki ilk maçtan itibaren stadı doldursunlar, beraber başarılar kazanalım.”

İŞBECER: “FUTBOLCULARA BORCUMUZ KALMADI”

Yönetim kurulu üyesi Fatih İşbecer ise, “23'ünde geldik, 25'inde şampiyon olduk. Biz ilk, kutlamalar ve mazbata törenleriyle uğraştık. Gündem değişti. Daha sonra birikmiş borçları ödedik, onlarla uğraştık. Ondan sonra takımda kalması gereken oyuncular konusunda karar aldık ve Felipe Melo'nun bize kattığı katkılar yadsınamaz. Melo, bizi sahada gururlandırmaya devam edecek. Taraftarlar hemen olsun istiyorlar, ancak her şeyin bir zamanı var. Koşulları değerlendiriyorsunuz, ona göre karar veriyorsunuz. Zamanı gelince oturduk Melo ile anlaştık. Melo gerekeni yaptı, yönetim gerekeni yaptı. Melo sahada formasının hakkını verecek, bizde keyifle izlemeye devam edeceğiz. Futbolculara hiç borcumuz kalmadı. Galatasaray'ın geleceği hakkında ayak seslerini duymaya başlayacaklar. Güzel bir gelecek inşaa etmeye çalışıyoruz” dedi.

Skorer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0