Görüş Bildir
Haberler
Melo: "Emeklilik İçin Galatasaray İyi Bir Seçenek"

Melo: "Emeklilik İçin Galatasaray İyi Bir Seçenek"

Enver K.
10.02.2015 - 16:25 Son Güncelleme: 10.02.2015 - 16:26
İçeriğin Devamı Aşağıda

Melo, Avrupa’da futbol oynayan Brezilyalı futbolcular verilen Samba D’Or 2014 Ödülleri’nde üçüncü olmuştu. Bunun kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Brezilyalı orta saha, “Şu anda Avrupa’da çok sayıda iyi Brezilyalı futbolcu var. Geçen senenin en iyi orta sahası seçilmek gerçekten gurur verici. Bunun için Tanrı’ya şükrediyorum” dedi.

'Galatasaray taraftarı beni çok seviyor çünkü..'

Melo’ya Galatasaray taraftarının kendisine olan sevgisi de soruldu. Yıldız oyuncu bunun nedenini şöyle açıklıyor: “Gösterdiğim çalışmanın karşılığı olduğunu düşünüyorum. Beni seviyorlar çünkü formamı sonuna kadar terletiyorumve takım için her şeyimi veriyorum. Galatasaray’da mutluyum çünkü kulüp özellikle Avrupa’da büyümeye devam ediyor. Şu ana kadar her sene Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterdik, umarım daha uzun süreler bu gerçekleşir.”

Sırrı ne?

Yıldız oyuncu sırrının ise profesyonellik olduğunu savunuyor: “Türk halkı kolay kolay beğenmez. Biraz Brezilyalıları andırıyorlar. Hepsi futbol fanatiği. Benim sırrım ise profesyonellik. Kaburgamda kırık varken, 40 derece ateşliyken ben hep sahaya çıktım. Hep sahada olmak istiyorum. Real’e karşı oynarken de 3. Lig ekibine karşı oynarken de konsantrasyonum en üst seviyede. Kazanmaktan ve Galatasaray’ın renklerini korumaktan başka bir isteğim yok.”

'Çok sayıda destek mesajı alıyorum'

Melo, 2010 yılında Hollanda ile oynanan Dünya Kupası çeyrek final maçında kırmızı kart görmüş ve günah keçisi ilan edilmişti. Yıldız oyuncu, buna rağmen çok sayıda destek mesajı geldiğini söylerken, “Sao Paulo taraftarları beni takımlarında görmek istiyor. Flamengo ve Cruzeiro da için de aynısı geçerli. Brezilyalılar, benim Türkiye’de ne kadar çok çalıştığımı görüyor. Çok az sayıda oyuncu Avrupa’da bu kadar uzun süre forma giyebiliyorlar” dedi.

'Eğer uygun bir teklif gelirse...'

İspanya ve İtalya Ligleri’nde forma giyen Melo, henüz Premier League forması giymedi. Stilinin, İngiltere’ye uyduğunu belirten 31 yaşındaki oyuncu, “Ben bir savaşçıyım, İngilizler bu tarzı sever. Juventus’ta oynarken birkaç İngiliz takımı teklifte bulundu. Kapıyı kapatmıyorum. Eğer benim ve Galatasaray için uygun bir teklif gelirse neden olmasın?” diye konuştu.

Liverpool ve Chelsea'ye övgüler!

Yıldız oyuncu, 2009 yılında Fiorentina forması giyerken Arsenal’in ilgilendiğini de itiraf etti: “Ama Juventus, serbest kalma bedelim olan 25 milyon euroyu ödedi ve ben de oraya imza attım. Chelsea’yi çok seviyorum, Mourinho’nun büyük bir hayranıyım. Liverpool’u da takdir ediyorum, süper bir taraftar grupları var. Liverpool gerçekten olağanüstü bir kulüp.”

Flaş transfer itirafı! PSG..

Melo’dan flaş da bir transfer itirafı geldi. Galatasaray’a transfer olmadan önce Paris Saint Germain (PSG) ile sözleşme imzalamaya yakın olduğunu itiraf ederken, “Ama Galatasaray daha iyi bir teklifte bulundu. Leonardo ile birçok kez konuştuk. Ronaldinho, Rai gibi isimler hep PSG forması giydi” diye konuştu.

'Ibra'ya üzülüyorum çünkü..'

PSG’nin yıldızı Zlatan Ibrahimovic hakkında da konuşan Melo, “Ona karşı çok sayıda galibiyet aldım: Özellikle İtalya’da o Milan forması giyerken. Onunla iki sene önce Miami’de tatildeyken karşılaşmıştım. Bana göre süper bir futbolcu. Hiçbir zaman dünyanın en iyi futbolcusu seçilememesine üzülüyorum. Bunu fazlasıyla hak ediyor” şeklinde konuştu.

'Avrupa'daki en iyisiyim.'

2010’daki Dünya Kupası’ndan sonra bir daha Brezilya Milli Takımı forması giymeyen yıldız oyuncunun hedefi tekrar geri dönmek: “Evet, Brezilya Milli Takımı’na geri dönmek istiyorum. Kendimi Avrupa’daki en iyi orta saha olarak değerlendiriyorum. Eğer Tanrı isterse geri döneceğim.”

'Emeklilik için Galatasaray iyi bir seçenek'

Galatasaray’ın yıldızı son olarak Brezilya’ya geri dönüp dönmeyeceği ile ilgili soruya cevap verdi: “Şu anda bilmiyorum. Kalbimde çok sayıda kulüp var. Flamengo, Cruzeiro, Sao Paulo hepsi büyük kulüpler. Ama aynı zamanda Avrupa’da da kalmak istiyorum, henüz bilemiyorum. Galatasaray da kariyerimi sonlandırmak için iyi bir seçenek.”

Ajansspor

Kaynak: http://www.ajansspor.com/futbol/super...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0