Görüş Bildir
Haberler
Melo: "Avrupa'nın Büyük Takımlarından Teklifler Aldım"

Melo: "Avrupa'nın Büyük Takımlarından Teklifler Aldım"

Enver K.
13.03.2015 - 17:48

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, bel fıtığı ameliyatının ardından ülkesinde çalışmalarına başlarken, Brezilya basınına da açıklamalar yaptı.

Galatasaray'daki geleceği hakkında konuşan Melo, '4 yıl oldu. 3 ay içinde sözleşmemin son senesine gireceğim. Aslında, gelecek hakkında konuşmak zor. Avrupa'nın büyük takımlarından teklifler aldım' dedi.

Melo, 'Üst düzey futbolcuların hiçbir yere adapte olmasına gerek olmadığını söylerim. İspanya'ya giderseniz, alışırsınız. İtalya'ya gidersiniz, alışırsınız. Türkiye'de ise oldukça farklı. İnsanlar, kolay olduğunu düşünüyor ancak Katar veya Birleşik Arap Emirlikleri'nden bahsetmiyorum. Türkiye, Şampiyonlar Ligi'nde oynayabileceğin ve üst düzey oyunculara sahip kulüplerin olduğu bir yer' diye konuştu.

Melo, kariyerini Flamengo'da sonlandırmayı düşünüp düşünmediği yönündeki soru üzerine, 'Flamengo kalbimde yeri olan bir kulüp. Hiçbir zaman Flamengolu olduğumu inkar etmedim.Söylediğim gibi, gelecek Tanrı'ya bağlı. Son günlerde Flamengo ile ilgili bir fotoğraf paylaştım. İnsanlar Flamengo'ya geri gdöneceğim şeklinde yorumladı, fakat hayır. Flamengo ile ilgili bir şey yok, sadece taraftarım' diye yanıt verdi.

Melo, Brezilya Teknik Direktörü Dunga'dan da övgüyle bahsederken, yeniden milli takıma dönmeyi umut ettiğini ifade etti.

Ajansspor

Kaynak: http://www.ajansspor.com/futbol/super...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın