Görüş Bildir
Haberler
Melis Sezen’in Olay Banyo Pozu! Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen Beğeni Topladı

Melis Sezen’in Olay Banyo Pozu! Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen Beğeni Topladı

dila bahar
27.10.2021 - 11:13

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Sadakatsiz'de Derin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melis Sezen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile olay oldu. Güzel oyuncu, banyosunda verdiği seksi poz ile sevenlerinin beğenisini topladı. Caner Cindoruk ve Cansu Dere ile birlikte başrolde yer alan Melis Sezen, sosyal medyayı sıklıkla kullanıyor. Sezen'in paylaştığı fotoğraf rol arkadaşı tarafından çok beğenildi. İşte Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in olay pozu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandıran Melis Sezen sosyal medya hesabından iddialı pozunu paylaştı. Binlerce beğeni alan o poz, sosyal medyada en çok konuşulan olayların balında geldi. İşte Melis Sezen'in paylaşımı...

Melis Sezen'in Pozu

Melis Sezen'in Pozu

Başarılı oyuncu Melis Sezen, başrollerini Caner Cindoruk ve Cansu Dere ile paylaştığı Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandırışı ile adını büyük kitlelere duyurdu. 

Özel hayatı ile de sık sık gündeme gelen güzel oyuncu Melis Sezen, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımı ile konuşuluyor. Instagram hesabını aktif kullanan ünlü oyuncu Melis Sezen, banyosunda beyaz büstiyeri ile verdiği pozuyla olay oldu. Oyuncunun bu güzel ve cesur paylaşımı binlerce beğeni aldı.

Rol Arkadaşı Destekledi

Rol Arkadaşı Destekledi

Sadakatsiz dizisinde Gönül karakteri ile Derin’in annesi rolünü canlandıran, Melis Sezen'in rol arkadaşı Gözde Seda Altuner de Sezen’in bu paylaşımını çok beğendi. Altuner paylaşılan fotoğrafın altına yorum olarak emojiler bıraktı.

İşte Melis Sezen'in Pozu

İşte Melis Sezen'in Pozu
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın