Görüş Bildir
Haberler
Melih Gökçek Yılda 10 Milyon Turist Çekeceğini Söylemişti: Ankapark Kapandı

etiket Melih Gökçek Yılda 10 Milyon Turist Çekeceğini Söylemişti: Ankapark Kapandı

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 'Ankara’ya yılda 10 milyon turist getirecek' dediği ve Atatürk Orman Çiftliği arazisine milyonlarca TL harcanarak yapılan Ankapark'ın kapısına kilit vuruldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü gazetesinden Yavuz Alatan'ın haberine göre, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek‘in “Başkent’e yılda 10 milyon turist getirecek. Guinness Rekorlar kitabına gireceğiz” diyerek milyarlarca lira harcayarak yaptırdığı Ankapark'ın kapandı.

Parkta sadece bekçi kaldı

Parkta sadece bekçi kaldı

Habere göre, demir yığını haline dönüşen Ankapark'a gelen giden olmayınca gişeler kapatıldı, parkın girişine de bariyerler çekildi. 100'ü aşkın personel ise işten ayrıldı. Bir bekçi dışında kimse kalmadı.

Kiralayan şirket çalışanların maaşlarını ödeyemedi

Kiralayan şirket çalışanların maaşlarını ödeyemedi
İçeriğin Devamı Aşağıda

20 Mart 2019’daki açılışından altı ay sonra sıkıntılar yaşamaya başlayan Ankapark'a, bilet ücretleri düşürülmesine rağmen ilgi olmadı. Parkı yıllık 26 milyon 400 bin liraya ve 29 yıllığına kiralayan şirket, işçilerine maaş ödeyemez hale geldi.

Yavaş, "750 milyon dolara mal oldu" demişti

Yavaş, "750 milyon dolara mal oldu" demişti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bir süre önce yaptığı açıklamada “Ankapark 750 milyon dolara mal oldu, batıyor” demişti.

Melih Gökçek Ankapar'ın aletlerini denerken roller coasterda mahsur kalmıştı👇

Park açıldıktan sonra da aynı arıza meydana gelmişti

Daha sonra parkın borçları nedeniyle elektrikleri kesilmiş

Ve parka haciz gelmişti

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
785
260
85
68
40
38
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serhan Alltay

10milyon turisti antalyanın tamamı ancak görürken, bir lunaparka bu kadar turist gelecek diyen vizyonsuzlar bizi 25 senedir yönetiyorlar ya, bu da bizim ayıb... Devamını Gör

HAZEL LiFE

Geçen günlerde bir baba evlatlarım aç diye kendini yakmışken; şu ne olduğu belirsiz, gereksiz parka 750 milyon dolar harcayan da, saraylarda oturanların da s... Devamını Gör

Kzlt

Bu park için Atatürk Orman Çiftliğinin katledilmesi de yanlarına kar kaldı alın şimdi milyonluk maketlerinizle beraber övünün. Melih Ankapark yapılırken ölü ... Devamını Gör