Görüş Bildir
Haberler
Melih Gökçek'in Evine Baskın Düzenlettiği Aylin Nazlıaka'dan Yanıt: 'Beni Yıldıramazsın'

Melih Gökçek'in Evine Baskın Düzenlettiği Aylin Nazlıaka'dan Yanıt: 'Beni Yıldıramazsın'

Fatih UZUN
18.09.2014 - 19:20

Ankara’da devam eden su tartışması başka bir boyuta taşındı. Melih Gökçek, ‘medya ordusu’ yla birlikte belediye görevlilerini Aylin Nazlıaka’nın evine gönderdi, tesisatları fotoğraflattı. Nazlıaka’dan cevap gecikmedi, “Beni yıldıramazsın…”

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, bir süre önce CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın kullandığı içme suyundan rahatsızlandığını söylemesi üzerine, evine su veren depoda inceleme yaptırıp su örnekleri aldı.

ASKİ Bilgi İşlem Daire Başkanı Said Yeken, “Maalesef sayın milletvekilimiz ve diğer buradaki site sakinleri, 21 adet villanın sakinleri, kaçak kuyu suyu kullanıyorlar ve kuyu suyunun içerisinde klor yok. Bu da insan sağlığı için büyük bir risk” dedi.

Gökçek de ASKİ’nin ‘medya ordusu’ yla birlikte yaptığı baskını resmi twitter hesabından şu ifadelerle duyurdu: “Aylin’in (Nazlıaka) suyu kaçak borudan geliyor. Ayda 2 ila 5 lira arası su parası ödüyor. Ayrıca kaçak su kuyusu açtırmış, buradan su kullanıyor. Suda klor yok, tam hastalık nedeni. Su depoları tamamen pas ve kir içinde. Birkaç gün önce aceleyle temizlik yaptırdığı halde son durum bu. Bu pislikte hasta olmaması mucize. Bize çamur atan Aylin çamurda boğuldu. Para ve hapis cezası da cabası.”

Gökçek’in iddialarının ardından bir açıklama yapan Aylin Nazlıaka, hiçbir site toplantısına katılmadığını, kuyu suyu kullanıldığından haberi olmadığını savundu.

Gökçek’in kendisini yıldırmaya çalıştığını beilerten Nazlıaka şunları söyledi: “ Ey Gökçek; sen beni yıldıramazsın, sen beni korkutamazsın, sen beni caydıramazsın. Senden korkan senin gibi olsun. Ben bundan sonra da Ankara’nın, Ankaralıların haklarını savunmaya devam edeceğim.

Ben hırsızlık mı yapmışım, kaçakçılık mı yapmışım, ben ihaleye fesat mı karıştırmışım, ben kentin arazilerini ranta mı açmışım, ben bu şehrin vatandaşlarının ulaşımdaki fırsat eşitliğini mi gasp etmişim? Ben ne yapmışım? D ünkü programda, ‘Yazın ishal vakaları artar. Bu zaten doğal bir şeydir’ dedin. Peki yazın ishal vakaları artıyor ama 2013 Ağustos-2014 Ağustos arasındaki 2,5 katlık ishal vakalarını nasıl açıklayacaksın?”

Diken

Kaynak: http://www.diken.com.tr/melih-gokcekt...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0