Görüş Bildir
Haberler
Gökçek'ten Nazlıaka'ya: 'Senin Dırdırın Gitmiş Vırvırın Kalmış'

Gökçek'ten Nazlıaka'ya: 'Senin Dırdırın Gitmiş Vırvırın Kalmış'

ibrahim seraslan
15.10.2014 - 16:11 Son Güncelleme: 15.10.2014 - 16:31
İçeriğin Devamı Aşağıda

Nazlıaka, 'Can güvenliğim yok' dedi; Gökçek'ten jet cevap geldi: Senin dırdırın gitmiş vırvırın kalmış. Seni kim tehdit edecek?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka arasındaki 'su' polemiği farklı bir boyut kazandı. Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendi televizyon kanalında 'Nazlıaka'nın ev adresini almak isteyenler benim özel kalemime bağlanıp adresi alabilirler' dediğini öne süren Nazlıaka, 'Evimin etrafında daha önce hiç görmediğim insanlar dolaşıyor. Bunların her biri aslında Gökçek'in beni hedef göstermesiyle ilgili. Elbetteki eylem yapmak en doğal haktır. Ama şiddet içermeyen bu eylemler ancak ve ancak kamusal alanlarda yapılır. Bir kişinin özel alanında yapılmaz. Benim mahremiyetime yönelik olarak yapılmış olan bu hareketi kınıyorum. Ailemin de benim de can güvenliğimin olmadığını beyan etmek istiyorum' dedi. Nazlıaka'ya twitter'dan yanıt veren Gökçek ise 'Senin dırdırın gitmiş vırvırın kalmış. Seni kim tehdit edecek? Şovu bırak. Tamam mı Aylin' diye tepki gösterdi.

'KINIYORUM'

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, TBMM'de basın toplantısı düzenleyerek Ankara'nın şebeke suyuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile su tartışması yaşadıklarını aktaran Nazlıaka, bayramın ikinci günü evinin önünde eylem yapıldığını, mahremiyetine yönelik yapılmış bu hareketi kınadığı söyledi.

'CAN GÜVENLİĞİM YOK'

Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendi televizyon kanalında 'Nazlıaka'nın ev adresini almak isteyenler benim özel kalemime bağlanıp adresi alabilirler' dediğini öne süren Nazlıaka, bunun ardından bayramın ikinci günü evinin önünde tuhaf bir eylem gerçekleştiğini iddia etti. Evinin sokağında tuhaf, değişik insanların dolaştığını öne süren Nazlıaka, 'Daha önce hiç görmediğim insanlar dolaşıyor. Bunların her biri aslında Gökçek'in beni hedef göstermesiyle ilgili. Elbetteki eylem yapmak en doğal haktır. Ama şiddet içermeyen bu eylemler ancak ve ancak kamusal alanlarda yapılır. Bir kişinin özel alanında yapılmaz. Benim mahremiyetime yönelik olarak yapılmış olan bu hareketi kınıyorum. Ailemin de benim de can güvenliğimin olmadığını beyan etmek istiyorum. Bunların her birinin yapılma nedeni susturmak, sindirmek, konuşmamızı ve Ankara'nın su sorunlarını dile getirmemizi engellemek' dedi.

'DIRDIRIN GİTMİŞ VIRVIRIN KALMIŞ'

Nazlıaka'nın sözlerine Melih Gökçek'in yanıtı gecikmedi. Twitter hesabından mesaj paylaşan Gökçek, Nazlıaka'nın iddialarına, 'Senin dırdırın gitmiş vırvırın kalmış. Seni kim tehdit edecek? Rahatına bak, şovu bırak. Tamam mı Aylin' şeklinde tepki gösterdi. Nazlıaka'yı 'numara yapmak'la suçlayan Gökçek, milletvekiline tepki gösterenlerin, komşuları olduğunu iddia etti.

HABERTURK.COM

Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber...

Melih Gökçek'in Aylin Nazlıaka'ya Twitter'dan verdiği cevap

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0