Görüş Bildir
Haberler
Melih Gökçek: 'Buzlanmaya Kimliği Belirsiz Kişiler Neden Oldu'

Melih Gökçek: 'Buzlanmaya Kimliği Belirsiz Kişiler Neden Oldu'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, şehirde yaşanan buzlanmalara kimliği belirsiz bazı kişilerin neden olduğunu iddia etti.

Geçtiğimiz 22 Aralık günü yolların buzlanması nedeniyle Ankara’da 100’ü aşkın kaza meydana gelmiş, şehir trafiği alt üst olmuştu. Gökçek, yollardaki buzlanma olaylarına ilişkin ilginç bir açıklamada bulunarak, “Başkent’te kimliği belirsiz kişilerin, refüjlerdeki çim sulama musluklarını açarak yollarda buzlanma yaşanmasına neden olduklarını tespit ettik. Polis bu kişileri arıyor.” ifadelerini kullandı. 

Melih Gökçek, katıldığı bir radyo programında ilginç bir iddiada bulundu. Gökçek, programda kendisine sorulan, “22 Aralık sabahı gizli buzlanmadan oluşan Ankara’da meydana gelen 100’ün üzerinde kazada belediyenin ihmali söz konusu mu?” şeklindeki sorusuna verdiği cevapta, “O gün enteresan bir olay oldu. Refüjlerde bir çok su vanasının musluklarının açıldığını arkadaşlarımız tespit ettiler. Kış vakti özel muslukları açmışlar ve oradan sızan su da yolda buzlanmaya neden olmuş. Birisini yakaladılar, ancak isabetli çıkmadı. Şimdi polis ısrarla bunu yapanları arıyor.” diye konuştu. 

  • Cihan
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0