Görüş Bildir
Haberler
Melda Onur'dan Ön Seçim Sonrası Yazılı Açıklama: 'Teşekkür Ederim'

Melda Onur'dan Ön Seçim Sonrası Yazılı Açıklama: 'Teşekkür Ederim'

FreiGeist
03.04.2015 - 12:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP'nin ön seçiminde alt sıralara düşmesi şaşkınlıkla karşılanan ve 7 Haziran seçimlerinde tekrar milletvekili adayı olması için change.org’da imza kampanyası başlatılan İstanbul Milletvekili Melda Onur internet sitesinden yaptığı açıklamada teşekkür etti ve 'Önümüzde önemli bir seçim var ve halktan aldığım bu destek bu seçim sürecinde çalışmalarıma büyük güç katacak. 2 aylık sürede tıpkı daha önce olduğu gibi yine bir Türkiye Milletvekili gibi çalışacağım. Yine yaşam hakkına uzanan her türlü müdahalenin karşısında olmak için Türkiye’nin her yerinde çalışacağım. Şimdi daha çok çalışmak zamanı' dedi. 

'Teşekkür Ederim'

Onur'un yapmış olduğu açıklamanın tamamı şu şekilde:

Aslında bu yazı “Kamuoyuna Açıklama” adı altında olacaktı ve klasik formatta bir teşekkür yazısıydı bilgisayarımın başına oturduğumda. Bundan bir kaç gün önceydi.

5 gündür hakkımda açılan imza kampanyası, medyadaki ve sosyal medyadaki dostlardan, sevenlerden gördüğüm ilgi ve destek, hakkımda yazılanlar, yolda yürüken beni tanıyanların durdurup ailelerinden biriymişim gibi davranmaları ve üzüntülerini ifade etmeleri, sanki yeni seçilmiş bir milletvekiliymişim gibi aldığım telefon ve mesajlar – ki bir çoğuna da bakıp cevaplayamadım – üzerine bu yazının şekli değişti.

29 Mart Pazar günü oy kullanma esnasında ilçelerdeki sandıkları geziyorduk. Eyüp ilçesindeydik. Bir üyemiz beni durdurdu. 50 yaşlarında bir erkek üyemiz. Kendisini daha önce hiç görmedim, tanımıyordum. Hani mahallenizdeki kahvede, berberde, fırında rastlayacağınız bir ağabeyimiz gibi bir vatandaş, bir CHP üyesi. Şöyle dedi:

“Vekilim sen bu seçimde kaç oy alırsan al, bil ki o bizzat sana verilmiş bir oydur. Saf senin oyundur ve çok kaliteli bir oydur alacağın. Bunu sakın unutma. Çünkü ben senin herhangi bir listede olmak için çabalamadığını, farklı yollar denemediğini çok iyi biliyorum. Oy, bizzat seni sevenlerin sana verdiği oydur, bunu unutma ve rahat ol.”

Cümle tam bu olmayabilir. Çünkü bu sözlerin anlamını, ertesi gün daha iyi anladım. Ama çok net hatırladığım “Saf senin oyundur ve çok kaliteli bir oydur alacağın” ifadesiydi.

24. Dönem Milletvekili olarak yaşadığım gibi siyaset yaptım, siyaset yapar gibi yaşadım. 12 Haziran 2011 günü kimdi isem, bugün de o’yum. Yalnızca daha çok dostum var artık. “Milletvekilini sevmek” diye bir şey varsa, bunu yaşadım. Vekil değil, Melda Abla oldum.

Önümüzde önemli bir seçim var ve halktan aldığım bu destek bu seçim sürecinde çalışmalarıma büyük güç katacak. 2 aylık sürede tıpkı daha önce olduğu gibi yine bir Türkiye Milletvekili gibi çalışacağım. Yine yaşam hakkına uzanan her türlü müdahalenin karşısında olmak için Türkiye’nin her yerinde çalışacağım. Şimdi daha çok çalışmak zamanı.

Destek veren herkesin, ellerinden, yanaklarından ve gözlerinden öpüyorum.

Melda Onur

İstanbul Milletvekili

Kaynak: meldaonur.net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0