Görüş Bildir
Haberler
Meizu, Akıllı Saat Tanıtacak!

Meizu, Akıllı Saat Tanıtacak!

Batuhan
14.10.2015 - 16:34

Türkiye'de günden güne daha çok konuştuğumuz Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu , gelişmeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz haftalarda en üst seviye özelliklerle donatılmış PRO 5 modelinin tanıtımını gerçekleştiren marka, bugünlerde metal kasalı orta seviye akıllı telefonu ve yeni akıllı saatini tanıtmaya hazırlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İsimleri belli olmayan cihazlardan yeni akıllı saat, esasında prototip aşamasındayken 2015 yılının başlarında sızdırılmış, aylar geçmesine rağmen hiçbir etkinliğinde akıllı saat duyurusu gerçekleştirmeyen Meizu 'nun bu akıllı saatten vazgeçtiği düşünülmüştü.

Ancak Meizu herkesi şaşırtan bir atak yaparak 'de gerçekleştireceği etkinliğinde yeni akıllı saatini duyurmayı planlıyor . Detaylı özellikleri bilinmeyen Meizu akıllı saat , tahminlere göre uygun fiyatlı olacak ve sızdırılan fotoğraflarda görüldüğü gibi kalın bir tasarım ile gelecek.

Akıllı saatin yanı sıra 'de gerçekleşecek etkinliğinde yeni bir orta seviye model tanıtacağı iddia edilen Meizu 'nun M2 Note ile aynı özellikleri sunan metal kasalı bir model tanıtması bekleniyor. İsminin M3 Note olacağı iddia edilen akıllı telefon, tahminlere göre Meizu PRO 5 benzeri bir tasarım ile karşımıza çıkacak.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0