Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Yalçınkaya’nın İsyanı! ‘Bu Yapılan Emek Hırsızlığı’...

Mehmet Yalçınkaya’nın İsyanı! ‘Bu Yapılan Emek Hırsızlığı’...

dila bahar
25.10.2021 - 11:28

Tv8 kanalında yayınlanan fenomen yarışma MasterChef Türkiye, sevenleri ile buluşan Mehmet Yalçınkaya, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile yapılan ‘emek hırsızlığına’ dikkat çekti. Sık sık sergilediği sert tavırlarla tanınan Mehmet Şef, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla kendisini rahatsız eden bir konuda açıklamada bulundu. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye adlı programda şef Mehmet Yalçınkaya, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Yalçınkaya, kendisi üzerinden gerçekleştirilen 'emek hırsızlığına' dikkat çekti.

'İnsanlar Kul Hakkı Yememeli...'

'İnsanlar Kul Hakkı Yememeli...'

Sadece MasterChef Türkiye programında değil, sosyal medya platformlarında da oldukça aktif olan Gastronomi dünyasının tanınan ve sevilen ismi Mehmet Yalçınkaya, yaptığı bir paylaşımı ile sitem etti. Mehmet Şef burada çalışıyor diyerek, gelen müşterilerin kandırıldığını söyleyen ve bunu yapan bir çok işletmenin olduğunu vurgulayan Mehmet Yalçınkaya bu durumun 'emek hırsızlığı' olduğunu açıkladı, insanların kul hakkı yememeleri gerektiğini söyledi ve şu videoyu paylaştı:

https://youtu.be/TBQ5uY8vFXE

Mehmet Yalçınkaya Kimdir?

Mehmet Yalçınkaya Kimdir?

'Fusion Mutfak' akımını yapmış olduğu çalışmalar sonucu Türkiye' de ilk uygulayan isim olan Mehmet Yalçınkaya, dünya çapında başarılarını kanıtlamış birisidir. Masterchef'in Mehmet Şef'i 1974 yılında aşçılar diyarı Bolu'da dünyaya geldi.  2004’te İstanbul Yemek Akademisinde insan anatomisi ve sindirim sistemi üzerine eğitim aldı. 2005 yılında Amerika'nın ünlü gurme dergisi “CULINARY” de Trend Chef olarak biyografisi ve spesiyalleri yayımlandı. Türk mutfağı ile ilgili çeşitli fuar, festival ve yarışmalarda madalya, şilt ve sertifikalar kazandı.Fransa, İtalya, Katar, Almanya ve Yunanistan gibi dünyanın farklı yerlerinde ve farklı kültürlerde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. Şu anda TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye adlı yarışma programında Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu ile birlikte jüri üyeliği yapmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın