Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Topal: "Kupayı Taraftarlarımıza Hediye Etmek İstiyoruz"

Mehmet Topal: "Kupayı Taraftarlarımıza Hediye Etmek İstiyoruz"

Fenerbahçe'nin aylık gazetesinde açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu Mehmet Topal yeni yılda şampiyonluk kupasını taraftarlara hediye etmek istediklerini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin aylık gazetesinde açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcuMehmet Topal, bu sezon takımda köklü bir değişiklik olduğunu ve uyum süreci yaşadıklarını belirterek, 'Tepkiler aldığımızda uyum sürecinin içinde olduğumuzun farkındaydık. Birlikte oynama sürecimiz arttıkça oyun seviyemizi yükselttik. Takım olarak çok iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum. Oyun kapasitemizi daha üst seviyelere çekebileceğimizi düşünüyorum. Sezon sonu kupayı taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz' ifadelerini kullandı.

Oynadığı pozisyon gereği önceliğinin takıma gol yedirmemek olduğunu belirtenMehmet, Süper Lig'de oyununun çok durduğunu ve bu yüzden Avrupa'daki liglerin gerisinde kaldıklarını kaydetti.

"Rakiplerimizin Kalitesi Bizim de Kalitemizi En Üst Seviyeye Çekecektir"

"Rakiplerimizin Kalitesi Bizim de Kalitemizi En Üst Seviyeye Çekecektir"

A Milli Futbol Takımı'nın Fransa'da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yer alacağını hatırlatan milli futbolcu, 'Herkes dışarıdan baktığında çok zor bir grupta olduğumuzu söylüyor. Çok doğru söylüyorlar ama bence bu bir avantaja da dönüşebilir. Çünkü biz, büyük ülkelerin takımlarına karşı oynadığımızda artı motivasyon ve konsantrasyonla sahaya çıkıyoruz ve bu maçlardan iyi sonuçlar elde edebiliyoruz. Rakiplerimizin kalitesi bizim de kalitemizi en üst seviyeye çekecektir. Onun için güzel bir turnuva olacak. İnşallah oradan da alnımızın akıyla çıkmayı hedefliyoruz' değerlendirmesinde bulundu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın