Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Demirkol: "Sneijder, Mustafa Denizli ile Dalga Geçiyor"

Mehmet Demirkol: "Sneijder, Mustafa Denizli ile Dalga Geçiyor"

Enver K.
29.02.2016 - 12:48

Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin istifası gündemdeyken Mehmet Demirkol'dan olay yaratacak bir iddia geldi. NTV Spor'da konuşan Demirkol, Wesley Sneijder'in Mustafa Denizli'nin antrenman metoduyla dalga geçtiğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Servisi programında konuşan Mehmet Demirkol, “Sneijder, Mustafa hocanın antrenman metodlarıyla dalga geçiyor. Bunu yönetime de söylüyor. Baya aşağılayarak hem de. Yönetimin yanıtını bilmiyorum. Sneijder’in büyük kredisi var. O yüzden bunları söyleyebiliyor. Mustafa Denizli’ye sorulmadan altyapı hocası değiştiriliyor. Şimdi o hocanın takımın başına gelme ihtimali var” dedi.

https://twitter.com/mehmetdemirkolb/status/704255908302475266

Sneijder’den Mehmet Demirkol’a sert yanıt

Sneijder’den Mehmet Demirkol’a sert yanıt

Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder, Mustafa Denizli'nin idman metotlarıyla dalga geçtiği yönündeki iddiayı yalanladı.

Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder, Mustafa Denizli’nin antrenman metotlarıyla dalga geçtiği yönündeki haberleri yalanladı. Sosyal medya hesabı üzerinden mesaj gönderen Hollandalı yıldız, bu haberin Türk medyası tarafından uydurulmuş bir saçmalık olduğunu söyledi.

Wesley Sneijder, “Türk medyası tarafından saçma bir hikaye uyduruldu. Mustafa Denizli hakkında hiç röprotaj vermedim. Bunu asla yapmam çünkü ona saygı duyuyorum. Teşekkürler” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/sneijder101010/status/704285544512163840

Demirkol'un Sneijder'a cevabı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sneijder'in menejeri Albers: “Demirkol ile görüşmedim”

Sneijder'in menejeri Albers: “Demirkol ile görüşmedim”

Wesley Sneijder’in menajeri Guido Albers, oyuncusu hakkında basında yer alan Mustafa Denizli’yi eleştirdiği yönündeki haberleri yalanladı.

Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder’in menajeri Guido Albers, Hollandalı yıldızın Mustafa Denizli’nin antrenman metotları ile dalga geçtiği iddialarına ilişkin konuştu.

Deneyimli mejaner, oyuncusunun Mustafa Denizli hakkında herhangi bir söylemi olmadığını ifade etti.

Albers ayrıca, basında konuşulanının aksine Mehmet Demirkol ile mesajlaşmadığını ve yalnızca Özgür Buzbaş’la Sneijder’in yedek kalması hakkında görüştüklerini söyledi.

Guido Albers’in açıklamalarının tamamı şu şekilde;

“Wesley Sneijder bana Mustafa Denizli hakkında hiçbir mesaj atmadı. Hayır, ben de ona bir şey göndermedim. Basın ve kulüplerle iletişim kuran tek kişi benim. Sneijder kimseyle konuşmaz. O sadece kendi işini yapar, yani futbolunu oynar”

– Peki sizin Mehmet Demirkol ile herhangi bir görüşmeniz oldu mu?

“Kim? Hayır. Benim tek konuştuğum kişi Özgür Buzbaş idi. Dün konuştuk. Wesley Sneijder’in neden yedek kaldığı ile ilgili konuştuk ve ben de kendisinin yorgun olduğunu, dinlendirildiğini söyledim.

– Bu konuşmalar şu an Türkiye’nin gündeminde. O metinleri paylaşmanız mümkün mü?

“Neden paylaşayım ki? Eğer mesajlaştığı iddia edilen birileri varsa o benim. Sneijder değil”

– Peki siz bu konuşmalarda Mustafa Denizli hakkında mı konuştunuz?

“Hayır, hayır. Sadece Wesley Sneijder’in neden oynamadığını, neden yedek kaldığını sordular. Ben de onlara, kulübün Sneijder’i dinlendirmek istediği için yedek soyundurduğunu söyledim. Attığım mesaj bununla ilgiliyldi. Mustafa Denizli hakkında konuşacak olsam bunu Galatasaray yönetimi ile konuşurum”

Açık Mert Korkusuz, Sporcope

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
8
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın