Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Demirkol: 'Takımı Kurtarsın Dediğiniz Sabri'yle Dalga Geçiyordunuz'

Mehmet Demirkol: 'Takımı Kurtarsın Dediğiniz Sabri'yle Dalga Geçiyordunuz'

ATKN
27.10.2014 - 13:18

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Spor Servisi'nde Galatasaray ile ilgili çok çarpıcı tespitlere imza attı...

İşte o açıklamalar;

'GALATASARAY'DA ASIL BAŞKAN ABDURRAHİM ALBAYRAK'

Kongreyi kazanarak Galatasaray başkanlığına seçilen Duygun Yarsuvat'ı kutlayan Demirkol, ardından ilginç bir tespitte bulundu. 'Aslında burada seçilen Abdurrahim Albayrak... Galatasaray kongresi, Albayrak’ı seçti” diyen Demirkol, üyelerin iki şeye oy verdiğini belirtti: “İnsanlar iki şeye oy verdi. Yönetimin 7-8 aylık bir süreç için seçiliyor olmasına ve Abdurrahim Albayrak’a”

Galatasaray gibi batı kültürünü taşıyan bir camianın bütün bir futbol organizasyonunu “abi gibi yönetecek” birine havale ettiğini ifade eden Mehmet Demirkol, ”Abdurrahim Albayrak'ı başkan seçti Galatasaray” diye konuştu.

'DORTMUND MAÇINA PRANDELLİ İLE ÇIKARSAN PERİŞAN OLURSUN'

Galatasaray'ın 4 Kasım’da Dortmund ile deplasmanda oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı hakkında da uyarıda bulunan Demirkol 'Galatasaray maça Prandelli ile çıkarsa perişan olur' dedi.

'TAKIMI KURTARSIN DEDİĞİNİZ SABRİ İLE DALGA GEÇİYORDUNUZ'

Demirkol, affı gündemde olan Sabri hakkında da çarpıcı bir yoruma imza attı. Sabri’ye kurtarıcı gözüyle bakılmaya başlandığını söyleyen Mehmet Demirkol, '1 yıl önce dalga geçilen adama kurtarıcı gözüyle bakılıyor' eleştirisinde bulundu.

“SABRİ'Yİ GERİ ÇAĞIRIRSAN PRANDELLİ'Yİ KOVMUŞ SAYILIRSIN'

Mehmet Demirkol, Sabri'yi gönderenin Prandelli olduğunu da hatırlatarak oyuncuyu affetmenin Prandelli’yi kovmak manasına geleceğini savundu.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0