Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Ali Ilıcak Erdoğan'dan Helallik İstedi!

Mehmet Ali Ilıcak Erdoğan'dan Helallik İstedi!

Nazlı Ilıcak'ın oğlu M.Ali Ilıcak Erdoğan'dan Helallik İstedi!

Gazeteci-yazar Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü. Erdoğan'la 'helalleşmek' istediğini söyleyen Ilıcak, o görüşmede neler konuşulduğunu, annesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın neler söylediğini paylaştı.

Mehmet Ali Ilıcak Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinin ardından yaşananları ve düşüncelerini anlattı.

İşte Mehmet Ali Ilıcak, Gazeteciler'e verdiği röportajdan o bölüm:

Geçen gün, seneler sonra kendisinden randevu istedim. Ne yalan söyleyeyim pek umudum yoktu. Ama lütfetti, beni kabul etti.

Kendisinden 'helallik almak istediğimi' söyledim. Bana yaptıklarına karşılık onun zor günlerinde benim ona bir yardımım dokunamamıştı.

Anneme hâkim olamamıştım. Görüşmeye girerken biraz endişelenmedim değil. Acaba kızacak mı, sitem mi edecek yoksa iki kelam edip beni yollayacak mı diye düşündüm.

Hiçbiri olmadı! Karşımda Cumhurbaşkanı oturuyordu ama kendisini ilk tanıdığım yıllarda ki Refah İl Başkanı mütevaziliğinde.

Kendisiyle birçok hususta zamanın el verdiğince sohbet ettik. Her zamanki samimiyetiyle yaklaştı bana. Helalliğimi istedim. Aldım çok şükür!

Annem hususunu ben açtım. Cumhurbaşkanı'nın cevabı 'Tek üzüntüm beni ve ailemi yakından tanıyan biri bizim için bunları nasıl düşünür' oldu. Tayyip Bey böyle duygusal bir insan. İnişleri, çıkışları olan. Gülen, ağlayan, kızan, sevinen. Hiddeti de sevgisi de kalbinden gelen bir insan.

Kaynak: http://www.yenisafak.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0