Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Ali Erbil'den Serenay Sarıkaya'ya Bomba Gönderme: "Olgun ve Komik Erkeklerden Hoşlanıyormuş"

Mehmet Ali Erbil'den Serenay Sarıkaya'ya Bomba Gönderme: "Olgun ve Komik Erkeklerden Hoşlanıyormuş"

Müge Kakşi
25.09.2021 - 20:56

Kaçış sendromu hastalığı ile ilgili uzun bir süredir tedavi gören Mehmet Ali Erbil ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde 2. sayfa programına konuk olan Erbil, ünlü sanatçı Serenay Sarıkaya hakkında bomba açıklamalarda bulundu. Erbil, Sarıkaya'dan bahsedilmesi üzerine 'Olgun ve komik adamlardan hoşlanıyormuş duyduğum kadarıyla.' dedi. İşte Mehmet Ali Erbil'in Serenay Sarıkaya ile ilgili flaş sözleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mehmet Ali Erbil'den Olay Açıklamalar

Mehmet Ali Erbil'den Olay Açıklamalar

Konuk olduğu 2. sayfa programında televizyonculuk sektörü ile ilgili konuşan Mehmet Ali Erbil, 'Bölüm başı 1 trilyon 2 trilyon para veriyolar. Televizyonu bitirdiler. Televizyonculuk mu kaldı? Ben zamanında vergi şampiyonu oldum inşallah bu arkadaşlarımız da aldıkları paranın hakkını verirler...' dedi.

'CAN YAMAN KÜLTÜRLÜ BİR ÇOCUK'

Ünlü oyuncu Can Yaman ile ilgili de açıklama yapan Mehmet Ali Erbil, 'Can Yaman'ı izlediğim yok. Bir dizide denk gelmiştim. Kültürlü bir çocuk. İtalyancası var, İngilizcesi var...Ben takdir ediyorum.' dedi.

'SERENAY SARIKAYA'YI BEĞENİYORUM'

Ünlü komedyen, güzel oyuncu Serenay Sarıkaya hakkında, 'Serenay Sarıkaya'yı beğeniyorum. Hem sesi var, hem oyunculuğu var, hem aurası var. Dünya starlarıyla başa çıkabilecek bir isim... Olgun ve komik erkeklerden hoşlanıyormuş duyduğum kadarıyla...' dedi.

"İlaçların Etkisiyle Seda'yla Tartıştım"

"İlaçların Etkisiyle Seda'yla Tartıştım"

Bir süreden beri birbirlerine yönelik ifadeleri nedeniyle kavgalı olduğu Seda Sayan hakkında açıklamalada bulunan Mehmet Ali Erbil,  'Aldığım ilaçların etkisiyle Seda Sayan ile tartıştım. Eve gelip gidenler dolduruşa getirince ben de öyle bir serzenişte bulundum. Ben başlattım, ben haksızlık ettim. Benim annem gibidir, beni kendi evlatlarından ayırmaz. Ali Sadi'nin doğumunda New York'ta hastanede Seda vardı. Nihat Doğan kulağına ezan okudu. Sezin'i Seda büyüttü. Bugüne kadarki kavgalarım içinde sadece Seda Sayan ile olandan pişmanım.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın