Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Ali Alabora ‘Bulundu’

Mehmet Ali Alabora ‘Bulundu’

Mehmet Ali Alabora ‘bulundu’

Gezi Parkı direnişinin öne çıkan isimlerinden olması nedeniyle Başbakan Erdoğan tarafından hedef gösterilen Mehmet Ali Alabora bir süredir sessizliğini koruyordu. Mehmet Ali Alabora, Oyuncular Sendikası’ndan öğrendiğime göre Frankfurt’taymış. Frankfurt’ta “Duvara Karşı” filminin opera uyarlamısında rol aldığı için bir süre orada olacak.

Birkaç gündür “Mehmet Ali Alobara nerede?” başlıklı yazılar yazılıyor.

Gezi Parkı direnişinin öne çıkan isimlerinden olması nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğantarafından hedef gösterilen Mehmet Ali Alabora, bir süredir sessizliğini koruyor. Durum böyle olunca da pek çok kimse Mehmet Ali Alabora’nın nerede olduğunu merak ediyor.

Mehmet Ali Alabora, Oyuncular Sendikası’ndan öğrendiğime göre Frankfurt’taymış. Frankfurt’ta “Duvara Karşı” filminin opera uyarlamısında rol aldığı için bir süre orada olacak.

Oyuncular Sendikası’nın Başkanı olan Mehmet Ali Alabora’nın sendikanın eylül ayında yapılacak olan genel kurulu için Eylül’den önce İstanbul’adönmesi bekleniyor.

Başbakan, Gezi Parkı direnişine destek vermeleri nedeniyle Mehmet Ali Alabora’nın da aralarında olduğu sanatçılar için “Hesap soracağız” demişti.

Öte yandan kulislerde ise Mehmet Ali Alabora’nın Başbakan’ın kendisini hedef göstermesi nedeniyle Türkiye’den kaçan isimler arasında olduğu ve dönmeyecaği konuşuluyor.

Cumhuriyet

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0