Görüş Bildir
Haberler
Medyum Orhan Akay Kimdir

Medyum Orhan Akay Kimdir

Medyum Orhan Akay Kimdir

Medyum Orhan AKAY - 2020 Uzman ve Profesyonel Medyum

Medyum Orhan AKAY 'ın ağzından Medyumluk ilmine nasıl ve neden başladığına dair açıklamalar:

Hatay'ın küçük bir köyünde dünyaya geldim. Issız bir köy olduğu için bazen insanlara cinlerin musallat olduğunu duyardım. Bizim köyümüzde de benden önce yaşanan çeşitli olaylar anlatılırdı ve genelde cinlerin musallat olduğu kişilere lanetlenmiş gözüyle bakılırdı ve dışlanırlardı.

Anımsadığım kadarıyla onbirli yaşlarımda bana da musallat oldular. Musallat olmalarından kastım bazen onları beni izlerken görüyordum. Ama lanetlenmiş olmaktan ve dışlanmaktan korktuğum için ailemde dahil kimseye bir şey diyemiyordum.Gittikçe içime kapanıyordum, çıldırmak üzereydim ve her gece dua ediyordum Allah'a(cc) beni kurtarması için. Başlarda korksam da zamanla ne kadar alışabilirsem alıştım onları görmeye. Bana bir zararları yoktu sadece beni izliyorlar ve anlamını bilmediğim bir şeyler söylüyorlardı. Zamanla alıştıktan sonra içime kapanıklığım azaldı ve cin ilmini araştırmaya karar verdim. Ama ulaşabileceğim doğru düzgün tek bir kaynak bile yoktu.

Belli bir zaman sonra onlar da ortadan kayboldular aradaki 7-8 senelik zaman dilimini çok hatırlamıyorum. Ama tekrar bana görünmeye başladıkları zaman artık Allah'a(cc) onların ilmini öğretmesi için sürekli dua ediyordum. Zamanla rüyalarımda bir insan görmeye başladım çehresini çok seçemiyordum ama sürekli kendisini bulmamı istiyordu.

Bir gün dayımın olduğu civar köylerden birine bir emanet götürmem gerekiyordu. Emaneti teslim ettikten sonra öğlen namazını kılmak için köyün camisine gittim ve şok oldum. Rüyalarımda duyduğum ses vaaz veren imamdan geliyordu, göz göze geldiğimizde hafif tebessüm ettiğini hatırlıyorum. Namazı güç bela kıldım cemaat dağıldıktan sonra imam hoş geldin Orhan oğlum ben de seni bekliyordum tanışmamız bugüne kısmetmiş dedi. Ben daha ne konuşacağımı şaşırmışken o söyleyeceklerini biliyorum dedi ve evine davet etti. Sana istediğin ilmi öğreteceğim ama önce bana söz ver öğrendiğin ilimleri sadece insanların iyiliği için kullanacaksın dedi ve sözümü Kuranı Kerimle tasdik ettirdi.

Daha sonraki yıllarda her fırsat bulduğum da o köye giderek Hüseyin hocamdan ledün ilmi, cifir ilmi ve ecbed hesabı, havas ilmi gibi ilimleri öğrendim.Yaklaşık 4 sene civarı sonunda Hüseyin hocam artık öğrenmem gereken her şeyi öğrendiğimi ve öğrendiğim ilimleri insanların iyiliği için kullanmam gerektiğini tekrar hatırlattı. Ve başkalarının da yardıma ihtiyacı olduğunu ve artık gitmesi gerektiğini söyledi, helalleştik ve bir daha onu görmedim.Öğrettiği ilimleri de o günden sonra sadece insanların iyiliği için kullanmaya çaba gösterdim ama bir sorun vardı. Çalıştığım çeşitli işlerden sonra anladım ki dünyevi işler beni fazlasıyla meşgul ediyordu ve insanlara yardım etmek daha fazla zorlaşıyordu. Ben de tüm her şeyi bir kenara bıraktım ve sadece insanlara iyilik yapmak için kendimi bu ilimleri kullanarak yardımcı olacağım insanlara adadım. Allah (cc) derdi dermansız yaratmamıştır. Bende elimden geldiği kadar aracı olarak bu zamana kadar dertlilere derman, hastalara şifa dağıtmaya çalıştım ve bundan sonra da çalışacağım.

Medyum Orhan AKAY

Kaynak: https://www.profesyonelhoca.com/medyu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın