Görüş Bildir
Haberler
Medikal Dizi Arayanlara Duyurulur! En Güzel Medikal Kore Dizileri

Medikal Dizi Arayanlara Duyurulur! En Güzel Medikal Kore Dizileri

1.Doctors(Doktorlar)

Konusu:Park Shin-Hye dizide, Hye-Jung karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, mücadeleci ve çalışkan birisidir. Gençlik hayatını zor şartlarda tamamlayan Hye-Jung, kendi hayatı ile bir mücadeleye girer, lisede sert bir kabadayı iken çok sıkı çalışarak akıllı ve çalışkan bir doktora dönüşür.

Kim Rae-Won dizide, yetenekli bir nörocerrrahi uzmanı olan Hong Ji-Hong karakterini canlandırmaktadır. O, bir nörocerrrahi uzmanı olmadan önce internlüğü bırakarak (tıp öğrenciliğinin stajyerliğinde birinci yılındayken) bir lisede öğretmen olur. Onun karakteri, baştan aşağı gerçekçi, hareketli bir kişiliğe sahiptir ve cana yakınlığından dolayı çoğu insan ona hemen güvenir. Ancak o cüretkâr ve girişken bir kişiliğe sahip olmasına rağmen acı bir geçmişe sahiptir. O, gençken bir araba kazasında ailesini ve bir hastasını kaybedince kariyerini değiştirmek için hastaneden ayrılır.Öğretmenlik yapmaya başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2.Yong Pal(Gangster Doktor)

Konusu:

Kim Tae-Hyun (Joo Won) mükemmel bir cerrahtır. Ancak kız kardeşinin pahalı böbrek diyalizi tedavisinin masraflarından dolayı yüklü miktarda borcu vardır. Bu yüzden alacaklılar tarafından sürekli taciz edilmektedir. Daha fazla para kazanmak için yüksek ücret karşılığında özel olarak hastaları tedavi eder. Bu hastalar parasını ödediği müddetçe onların suçlu olup olmadığını umursamaz. Bir gün hastanede gizemli hastalığı olan büyük bir şirketin varisi Yeo-Jin (Kim Tae-Hee) ile tanışır.

3.Beautiful Mind(Akıl Oyunları)

Konusu:

Jang Hyuk dizide, Hyun Sung Hastanesi’nde çalışan ve bir beyin cerrahı olan Lee Young-O karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri parlak bir geleceğe ve bir beyin cerrahı olarak mükemmel bir yeteneğe sahiptir. Ancak frontal lob bozukluğundan muzdarip olması nedeni ile duygusal olarak kusurlu birisidir. Bu yüzden tehlikeli ve yalnız bir adamdır.Bir gün, tuhaf bir hastanın ölümüne tanıklık eder ve hastalarının garip bir şekilde ölmeye başladığını görür. Tüm bunlar olurken hiç beklemediği bir anda birisine âşık olur ve yavaş yavaş daha iyi bir insan olmaya başlar.

4.Emergency Couple(Acil Çifti)

Başlarından evlenme ve boşanma geçtikten sonra aşkın asıl anlamını anlayan bir çiftin hikayesi... Ölümle yaşam arasındaki savaşın olduğu acil servis yaşantısı üzerine kuruldur...

Jin-Hee (Song Ji-Hyo) bir diyetisyen olarak tatmin edici bir hayat sümektedir. Daha sonra bir tıp fakültesi öğrencisi olan Chang-Min (Choi Jin-Hyuk) ile tanışır. Chang-Min'in ailesi doktorlarla doludur. Chang-Min'in zengin ailesi Jin-Hee ve Chang-Min evlenmesine karşı çıkmalarına rağmen, onlar evlenirler. Chang-Min tıp stajından vazgeçer ve bir ilaç satıcısı olarak çalışmaya başlar. Onların evlilik hayatı mutlu değildir. Chang-Min'in ailesi Jin-Hee'e tepeden bakmaktadırlar ve Chang-Min bile değişmiş gibi gözükmektir. Jin-Hee'den nefret etmeye başlar ve sonunda boşanırlar.

Onlar boşandıktan sonra, Jin-Hee bir tıp öğrencisi olur ve bir stajyer olarak çalışmaya başlar. Chang-Min de tıp okulundan mezun olur ve stajyer olarak çalışmaya başlar. Bir gün onlar çalışmaya başladıkları aynı hastanenin acil servisinde tekrar karşılaşacaklardır.

5.D-Day(Kıyamet Günü)

Konusu:

Kim Young-Kwang dizide,bir cerrah olan Lee Hae-Sung karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, yakışıklı, zengin bir aileden gelen ve görevlerinde güçlü bir sorumluluk duygusuna sahibi birisidir. Çapkın biri gibi görünse de aşk söz konusu olduğunda tam bir yeni doğandır. Minyatür figürler toplamayı ve doğa sporları yapmayı sevmektedir.

Jung So-Min dizide, aktif ve güvenilir bir doktor olan Jung Ddol-Mi karakterini canlandırmaktadır.HanSuk-Jin dizide, bir cerrahı olan Han Woo-Jin karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, Lee Hae-Sung'un (Kim Young-Kwang) sunbaedir.Kim Jung-Hwa dizide, bir doktor olan Eun So-Yool karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri sıcak kalpli birisidir ve başkaları ile empati kurabilmektedir.

Bir doğal afet Seul şehrini vurur. Bütün şehir felç olur. Doktorlarımız ve acil servis personeli, insanları kurtarmak için mücadele eder.

6.Hospital Ship(Hastane Gemisi)

Dr. Song Eun Jae(Ha Ji Won) tanınmış, başarılı bir genel cerrahtır.Fakat bir ameliyat sırasında prefösorü hata yapar ve hastanın ölümüne sebep olur.Profesör yaptığı hatayı örtmeye çalışsa da Dr.Song Eun Jae vicdanını dinler ve hasta yakınına malpraktis olayını anlatır ve hastaneden çirkin bir ithamla kovulur.

Dr.Song Eun Jae hastane geisinde işe başlar kimse ona iyi gözle bakmaz ama herşey yavaş yavaş değişir ve meslektaşına aşık olmaya başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7.Kill Me Heal Me(Öldür Beni İyileştir Beni)

Ji Sung dizide, varlıklı bir aileye sahip zengin bir işadamı olan Cha Do-Hyun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, çocukluğunda geçirdiği bir travma sonucunda , Dissosiyatif kimlik bozukluğu hastalığından muzdarip olur ve kendi öz kişiliği de dahil 7 farklı kişiliğe (Cha Do-Hyun, Shin Se-Gi, Ferry Park, Ahn Yo-Sub, Ahn Yo-Na, Nana, ve Bay X) sahiptir.

Hwang Jung-Eum dizide, psikiyatri kliniğinde ilk yılında olan Oh Ri-Jin karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri parlak bir kişiliğe sahiptir ama aynı zamanda manik depresiftir (Hastanın duygu durumu aniden yükselir, ya çok neşeli olur ya da tam aksine çok üzgün ve ümitsiz kalır.) Cha Do-Hyun (Ji Sung) adındaki bir hastanın iyileşmesine yardımcı olur ve daha sonra onun kişiliklerinden birine aşık olur.

8.Blood(Vampir Doktor)

Ahn Jae-Hyeon dizide, bir vampir olan Park Ji-Sang karakterini canlandırmaktadır. O Tae Min Kanser Hastanesinde doktor olarak çalışmaktadır ve doktor olarak çalışırken kana susamışlığını kontrol etmesi gerekmektedir. Onun karakteri dışarıdan bakılınca soğuk ve umursamaz biri olarak görünse de gerçekte insani bir dokunuşun özlemiyle acı çeken birisidir.O, doğal bir şifa yeteneğine ve bir insana kıyasla çok daha atletik, üstün bir dehaya, zenginliğe ve mükemmel bir görünüme sahiptir.

Ku Hye-Sun dizide, Yoo Ri-Ta karakterini canlandırmaktadır. O, bir doktordur ve Tae Min grup CEO'sunun yeğenidir.Onun karakteri, neşeli, eğlenceli ve gençlik dolu olduğu kadarda inatçı birisidir. Park Ji-Sang (Ahn Jae-Hyeon) ile aralarında romantik bir ilişki vardır.

Ji Jin-Hee dizide, hastane müdürü olan Lee Jae-Wook karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri dışarıdan bakıldığında nazik ve iyi bir insan gibi görünmektedir ama gerçekte zalim bir kişiliğe sahiptir.

VEE BONUS!!Doctor Stranger(Yabancı Doktor)

Konusu:

Çocukken, Park Hoon (Lee Jong-Suk) ve onun babası Kuzey Kore tarafından kaçırılır. Kuzey Kore'de Park Hoon, zaten bir doktor olan babası tarafından bir doktor olmak için eğitilir. Park Hoon göğüs cerrahı alanında bir deha olur ve daha sonra Güney Kore'ye kaçar.

Park Hoon Güney Kore'nin en iyi hastanesi olan Dongwoo Üniversitesi Hastanesi'nde bir doktor olarak çalışmaya başlar, ama o kendini tam bir yabancı gibi hisseder. O, Kuzey Kore'den sevdiği kadını getirmek için para kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın