Görüş Bildir
Haberler
Medcezir 53. Bölüm

Medcezir 53. Bölüm

Abdullah Ergun
06.12.2014 - 19:54 Son Güncelleme: 06.12.2014 - 21:20

Medcezir 53. Bölüm

Medcezir Yine Tutku ile İzleniyor

               Son zamanların gözde aşk dizisi olan Medcezir, akıllarda soru işareti bırakmaya devam ediyor. Her geçen bölümde farklı olaylara şahit olduğumuz ve yürekleri ağızlara getiren bu dizi insanları yine düşünmeye sevk ediyor.

Eşinin ölümünden sonra resmen hayata küsen Selim Serez, gazeteci Deniz ile bir ilişki yaşıyor. Dışardan yeni bir aşk gibi gözükse de Selim eski eşini unutamayacak gibi görünüyor ki zaten hayallerinden düşmüyor. Deniz ise Selim’e tutulmuş durumda. Sevgisini göstermekten vazgeçmeyen Deniz Medcezir ileriki bölümlerde hayal kırıklığına uğrayacak gibi.

Medcezir dizisinde diğer yandan hala ilişkileri çalkantıda olan Yaman ve Mira’da gün yüzü görmeyecek gibi. Mira’nın güvenini bir hayli kaybeden Yaman bakalım ne gibi yollarla Mira’yı yeniden kazanacak. Şansları bir türlü yaver gitmeyen bu ikili Elif ve Orkun’un arabozanlığına kapılıp bu ilişkiyi çürütecek öyle görünüyor ki.

Şansları yaver gitmeyen sadece Yaman ve Mira değil. Aynı zamanda Mert ile Eylül arasına girmeye çalışan Uzay da kafaları bir hayli karıştırıyor. Her anlamda üstünlük isteyen Eylül Uzay’a kapılacak gibi görünüyor.

Kaynak: http://medcezirbolumizle.com/medcezir...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın