Görüş Bildir
Haberler
MEB Duyurdu: 15 Bin Öğretmen Alınacak! 15 Bin Öğretmen Ataması Branş Dağılımı ve Kontenjanları Açıklandı!

MEB Duyurdu: 15 Bin Öğretmen Alınacak! 15 Bin Öğretmen Ataması Branş Dağılımı ve Kontenjanları Açıklandı!

15 bin ek öğretmen ataması yapılacağının duyurulmasının ardından branş dağılımı, kontenjan sayısı ve başvuru takvimi merak konusu olmuştu. MEB yayınladığı yeni duyuruyla 15 bin yeni öğretmen alımına ilişkin branş bazında kontenjan dağılımını paylaştı. İşte MEB 15 bin öğretmen alımına ilişkin detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

MEB bünyesinde 15 bin ek öğretmen ataması duyurusunun ardından branş dağılımı, kontenjan sayısı ve başvuru tarihleri gündemdeki yerini aldı. 3 Eylül'de yapılan 20 bin öğretmen atamasının ardından 15 bin yeni öğretmen ataması için takvim yayınlandı. İşte MEB 2021 öğretmen ataması kontenjanları ve başvuru tarihleriyle ilgili bilgiler..

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİĞE BAŞVURU VE ATAMA DUYURUSU (EYLÜL 2021) 

Yayınlanan duyuruda kontenjan ve branş dağılımıyla ilgili olarak 'Bakanlığımıza bağlı resmî eğitim kurumlarında görev yapmak üzere; 652 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek-4’üncü maddesi doğrultusunda, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında, Ek-1 Atama Yapılacak Alanlar İle Başvuruya Esas Olacak Taban Puan ve Kontenjan Listesinde belirtilen alanlarda 14.961 sözleşmeli öğretmen atama işlemi, aşağıda yapılan açıklamalar çerçevesinde yapılacaktır.' denildi.

BRANŞ DAĞILIMI VE KONTENJANLARIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

15 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI AÇIKLANDI

15 bin ek öğretmen ataması için branş dağılımı açıklandı. Ek öğretmen atamaları için başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihleri 27 Eylül-8 Ekim'de gerçekleşecek. İlgili başvuruların 27 Eylül’de başlamasından dolayı kılavuzun bu hafta içerisinde yayınlanması bekleniyor.

ÖĞRETMEN ATAMA BRANŞ DAĞILIMI VE KONTENJAN SAYISI İÇİN TIKLAYIN!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın