Görüş Bildir
Haberler
Okullarda Ders Çizelgeleri ve Mesai Saatleri Cuma Namazına Göre Düzenlenecek

etiket Okullarda Ders Çizelgeleri ve Mesai Saatleri Cuma Namazına Göre Düzenlenecek

Başbakanlık tarafından hazırlanan cuma namazına ilişkin genelgenin yürürlüğe girmesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı'da, 81 ilin milli eğitim müdürlüklerine yazı göndererek namaz saatinde isteyen yönetici, öğretmen ve personele gerekli kolaylığın sağlanmasını istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakanlık tarafından 81 ilin milli eğitim müdürlüklerine gönderilen yazıda, cuma namazına ilişkin Başbakanlık genelgesinin Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiği anımsatıldı.

aa.com.tr

Yazıda, Bakanlığa bağlı her tür ve seviyedeki resmi ve özel öğretim kurumlarında, cuma namaz saatinin mesai ve ders saatleri ile çakışması halinde eğitim ve öğretim faaliyetlerinde herhangi bir aksaklığa meydan vermeden gerekli tedbirler alınarak, isteyen yönetici, öğretmen ve diğer personele gerekli kolaylığın sağlanması, mesai saatleri veya ders çizelgelerinin bu doğrultuda düzenlenmesi talep edildi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
261
170
49
28
22
19
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sorgulayan

Vay anam vaay özgürlük özgürlük diye bağıran çığıran ların neyin özgürlüğünü istedikleri çok iyi belli oldu. Ulan milletin Camiye gitmesi nerenize niye bat... Devamını Gör

y.e.k

Az kaldi Cuma gununu resmi tatil ilan edecekler!

Sorgulayan

inşaALLAH o günleride görürüz.

goofy

çalışanların rahatça Cuma Namazına gitmeleri neden bu kadar dert oluyor millete? İnsanlar gitsin Namazlarını kılsınlar sonra da işlerinin başında dönsünler n... Devamını Gör