Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun Cesur Kıyafetiyle Nefesleri Kesti!

Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun Cesur Kıyafetiyle Nefesleri Kesti!

GNS
18.10.2021 - 20:16

Şimdilerde TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nın “Rüya” sı olarak karşımıza çıkan Melisa Şenolsun, gittiği film festivalindeki tarzıyla nefesleri kesti. 25 yaşındaki güzel oyuncu cesur ve sade giyimiyle görenleri kendisine hayran bıraktı. Festivale eski sevgilisi olan işletmeci Umut Evirgen’le katılan Şenolsun kıyafetleriyle sosyal medyada gündem oldu. İşte Melisa Şenolsun’un festivaldeki tarzı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha öncesinde 'Tatlı Küçük Yalancılar', 'Kiralık Aşk', 'Umuda Kelepçe Vurulmaz' ve ‘Atiye’ gibi yapımlarda yer alan ve şimdilerde Farah Zeynep Abdullah’ın ayrıldığı Masumlar Apartmanı dizisiyle izleyici karşısına gelen Melisa Şenolsun ekranların sevilen yüzleri arasında. Dizide Rüya karakteriyle yeni sezona giriş yapan oyuncu, gittiği Warsaw Film Festivali’nde giydiği kıyafetlerle olay oldu.

Tarzıyla Kendine Hayran Bıraktı

Tarzıyla Kendine Hayran Bıraktı

Katıldığı gecelerde cesur tarzıyla dikkat çeken güzel oyuncu Warsaw Film Festivali için de tarzını konuşturdu. Giydiği cesur kıyafetlerle adından söz ettiren güzel oyuncu, festivalde de tüm gözleri üzerinde topladı. Beyaz kıyafetiyle sadeliği ön plana çıkaran oyuncunun fotoğraflarına binlerce beğeni geldi. Beyazlar içindeki Melisa Şenolsun uzun ceketinin içinde sütyen tarzı büstiyer tercih etti ve kıyafetleriyle bol bol poz verdi. Güzel oyuncunun hayranları bu sade tarzdaki görüntüye beğeni yağdırdı.

İşte Melisa Şenolsun’un Warsaw Film Festivali Tarzı

İşte Melisa Şenolsun’un Warsaw Film Festivali Tarzı
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
8
4
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?