Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı’ın Ceylan’ı Aslıhan Gürbüz'e Taciz Şoku! "Aylardır Bana Ulaşmaya Çalışan Bir Hıyar Var..."

Masumlar Apartmanı’ın Ceylan’ı Aslıhan Gürbüz'e Taciz Şoku! "Aylardır Bana Ulaşmaya Çalışan Bir Hıyar Var..."

Hacer Tonay
03.12.2021 - 20:31

Rol aldığı dizilerde başarılı performansıyla göz kamaştıran ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz’ün şimdilerde bir tacizciyle başı dertte. Son dönemin en çok beğenilen dizisi Masumlar Apartmanı'na Ceylan rolüyle iddialı bir giriş yapan Gürbüz, kendisini ve yakın çevresini taciz eden kişiye sosyal medyadan seslenerek isyan etti. İşte Aslıhan Gürbüz'ün isyanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzlenme rekorları kıran ve çok beğenilen Masumlar Apartmanı’nın oyuncu kadrosuna katılarak gündeme gelen başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz sosyal medyadan isyan etti. Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Ufak Tefek Cinayetler gibi dizilerle yıldızı parlayan ve son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan Aslıhan Gürbüz'ün (38) başı bir tacizciyle dertte. Ünlü oyuncu, arkadaşlarını hack'leyerek kendisine ulaşmaya çalışan kişiye sosyal medyadan isyan etti.

''Aylardır Bana Ulaşmaya Çalışan Hıyar Var!''

''Aylardır Bana Ulaşmaya Çalışan Hıyar Var!''

Yaşadığı tacizi anlatan Gürbüz 'Aylardır en yakın arkadaşlarımı hack'leyip, anneme, kardeşime, yakın çevreme ve bana ulaşmaya çalışan bir hıyar var! Yavrum senin derdin bensem niye başka bir yol denemiyorsun?' dedi.

Ünlü oyuncu ayrıca tacizciye, 'Ben mesajları okumadan siliyorum, boşa uğraşıyorsun' sözleriyle de seslendi.

"Biz Susmayacağız, Siz Adam Olacaksınız!"

"Biz Susmayacağız, Siz Adam Olacaksınız!"

Ege’ye yerleşip çiftlik hayatı yaşayan oyuncu, daha önce de taciz mesajını ifşa etmişti. Gürbüz, D.A.'nın çirkin mesajını sosyal medya hesabından yayınlayıp, 'Biz susmayacağız, siz adam olacaksınız!' demişti.

İfşalandığını gördüğünde, 'Dikkat çekmek için yazdım' diyen kişinin hadsizliğine tepki göstermeye devam eden oyuncu, 'Burası dikkat çekeceğiniz bir yer değil' diye yanıt vermişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın