Görüş Bildir
Haberler
MasterChef'te Olay Aşk İddiası! MasterChef'te Aşk Yaşayan Yarışmacılar Kimler?

MasterChef'te Olay Aşk İddiası! MasterChef'te Aşk Yaşayan Yarışmacılar Kimler?

Ekranların en lezzetli yarışma programı MasterChef şu sıra aşk iddialarıyla çalkalanıyor. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu Mastercef tüm hızıyla devam ediyor. Tv8'de yayınlanan programın yarışmacıları Dilara Başaran ve Sergen Özen'in aşk yaşadığı iddiasıysa gündeme bomba gibi düştü.  İşte o iddialar ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef reytinglerinin yanı sıra programda yapılan tariflerin de fazlasıyla aratılmasıyla gündem olmaya devam ediyor. Masterchef' şu sıra aynı zamanda iki yarışmacı arasındaki aşk iddialarıyla gündemde.

MasterChef'de Aşk İddiaları...

MasterChef'de Aşk İddiaları...

MasterChef eski yarışmacısı Tunahan Ak’ın, aşk iddiasını ortaya atan Instagram gönderisini beğenmesi ve sonrasında beğeniyi geri alması dikkat çekti. İkilinin gözlerden uzak bir şekilde birliktelik yaşadığı öne sürüldü.

MasterChef Sergen Özen Kimdir?

MasterChef Sergen Özen Kimdir?

Sergen Özen, 27 Temmuz 1996 tarihinde Tekirdağ’da dünyaya geldi. Tekirdağ Turizm Otelcilik Lisesi’nde okuyan Özen, sonrasında Pamukkale Üniversitesi’nde aşçılık eğitimi aldı. Özen, 2020 yılında da MasterChef’e katılmış ancak yemeğin sosunu eklemeyi unuttuğu için elenmişti.

MasterChef Dilara Başaran Kimdir?

MasterChef Dilara Başaran Kimdir?

Dilara Başaran, 1997 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Tekirdağlı olan yarışmacı, mesleğe 15 yaşında başladı. Turizm Otelcilik Lisesi’nde okuyan Başaran, sonrasında Turizm Otel İşletmeciliği okudu.

Bu Haber de Dikkatinizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
5
5
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın