Görüş Bildir
Haberler
MasterChef’te İlk Finalist Kim? 11 Ocak 2022 Salı MasterChef 'te İlk Finalist Kim Oldu?

MasterChef’te İlk Finalist Kim? 11 Ocak 2022 Salı MasterChef 'te İlk Finalist Kim Oldu?

MasterChef Türkiye'de final heyecanı yaşanıyor. 14 Ocak Cuma akşamı canlı yayında şampiyon olacak isim belli olacak. Uzun süren mücadelenin ardından MasterChef finalist adayları ise Eren Kaşıkçı, Hasan Biltekin ve Tahsin Küçük oldu. Bu kapsamda, yarışmanın hayranları 'MasterChef ilk finalist belli oldu mu?' sorusuna yanıt ararken 10 Ocak Pazartesi akşamı iki aşamalı oyun sonrasında Hasan üçüncü finalist olmuş ve Sergen yarışmaya veda etmişti. Peki; MasterChef'te ilk finalist kim olacak, kim kazanacak? İşte MasterChef ilk finalisti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

'MasterChef ilk finalist belli oldu mu? MasterChef'te ilk finalist kim olacak?' sorularının yanıtları, 11 Ocak Salı gecesi araştırılıyor. İlk üçe giren isimler Pazartesi gecesi belli olurken Sergen final heyecanına veda etmişti. MasterChef finale kalan ilk yarışmacısı ise bu akşam canlı yayında belli olacak. Bu kapsamda; MasterChef'i kim kazanacak, ilk finalist kim hangi isim olacak?

MasterChef Türkiye Bu Akşam Kim Kazandı, İlk Finalist Kim Oldu?

MasterChef Türkiye Bu Akşam Kim Kazandı, İlk Finalist Kim Oldu?

MasterChef Türkiye'de nefes kesen mücadele sona erdi. Kıran kırana geçen puanlama sonucunda ilk finalist Eren oldu.

MasterChef Eren Kimdir?

MasterChef Eren Kimdir?

Masterchef Eren Kaşıkçı, 1989 yılında Kırıkkale'de doğdu. Bir kardeşi bulunan Eren Kaşıkçı'nın babası asker annesi ise ev hanımıdır. Babasının tayinleri nedeniyle birçok şehirde gezdiğini belirten Eren Kaşıkçı, yarışmaya Gökçeada'dan katılmaktadır. Evli ve bir çocuk babası olan Eren Kaşıkçı halen hayatını orada sürdürmektedir.

Kaşıkçı, İlkokulu Balıkesir Edretmit'te, ortaokul Kıbrıs'ta, liseyi ise Samsun'da turizm meslek lisesinde okumuştur. Üniversitede ise 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Bölümü'ne giden Kaşıkçı, bu bölümü tamamlamadığını ifade etmektedir. 2013 yıllarında özel bir aşçılık okulunda profesyonel eğitim aldığını dile getirmektedir.

İlk 3'e Giren İsim

İlk 3'e Giren İsim

10 Ocak 2022 akşamı MasterChef'te Hasan ve Sergen arasındaki yarışma büyük bir heyecana sahne oldu. İki aşamalı oyun sonrasında jüriden yüksek oy alan isim olan Hasan üçüncü finalist oldu. Sergen ise 4. olarak yarışmaya veda etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın