Görüş Bildir
Haberler
MasterChef’te İlk Eleme Adayı Kim Oldu? 7 Aralık MasterChef 2021 Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’te İlk Eleme Adayı Kim Oldu? 7 Aralık MasterChef 2021 Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021 eleme adayı ve dokunulmazlığı kazanan isim dün akşam belli oldu. On altıncı haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanan MasterChef Türkiye'de mücadele tüm hızıyla devam ediyor.  MasterChef’in 7 Aralık 2021 tarihli yeni bölümünde Mavi takım ve Kırmızı takım arasında kıyasıya bir mücadele vardı. Mavi takım, yapılacak yemekleri bir gün öncesinde biliyordu. Yedi çeşit ürünü çıkarmak için zorlu bir yarış vardı. Peki, bu akşam MasterChef’te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu? İşte ilk dokunulmazlık oyunu detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

MasterChef yarışma programında on altıncı hafta mücadelesi devam ediyor. TV8 ekranlarında büyük ilgiyle izlenen MasterChef Türkiye'de haftanın eleme adayı ve dokunulmazlığı kazanan isim merak konusu oldu. İnternet aramalarında yoğun bir şekilde araştırılan '7 Aralık 2021 tarihli MasterChef yarışma programında dokunulmazlığı kim aldı, eleme adayı kim oldu?' sorusuna yanıt olarak tüm detayları bu haberimizde derledik.

MasterChef'te Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

MasterChef'te Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

MasterChef'te on altıncı haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam ekrana geldi. Günün konsepti çay saati. Şefler, konsepte uygun olarak yedi çeşit tuzlu ve tatlı ürün yapılmasını istedi. Bunun için verilen süre ise 70 dakika oldu. Süre sonunda şefler tadım yaparak kazanan takımı belirledi. İki takım arasındaki kafa kafaya giden dokunulmazlık oyununda 4-3 skorla Mavi takım kazandı. Oyuna menüyü önceden bilmeme ve bir kişi az olarak oynamasına rağmen Kırmızı takım, başarılı bir oyun ortaya koydu.

Bireysel Dokunulmazlığı Kim Aldı?

Bireysel Dokunulmazlığı Kim Aldı?

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Şefler, yarışmacılardan seçecekleri dört ürünle yaratıcı bir yemek yapmasını istedi. Bu yemeği yapmaları için verilen süre kırk dakika idi. Yarışmacılar, kusursuz bir tabak çıkarmaya çalıştı. Oynanan bireysel dokunulmazlık oyunu ile kendini kurtaran Mert oldu.

MasterChef'te İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef'te İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef 2021'de değişen eleme sistemi ile her oyun sonrasında bir eleme adayı çıkacak. Buna göre dokunulmazlığı kaybeden takımın yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyununda karşılaşacak. Kazanan isim, sadece potadan kendini kurtaracak fakat bir eleme adayı belirlemeyecek. Sonrasında konseyde bireysel dokunulmazlığı kazanan dışındaki yarışmacılar için oylama yapılacak. Bu akşam, dokunulmazlığı Kırmızı takım kaybetti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Mert oldu. Oylamada ise adı en çok yazılan Eren, haftanın ilk eleme adayı oldu.

1- Eren

MasterChef 2021'de Elemelerde Yeni Sistem!

MasterChef 2021'de Elemelerde Yeni Sistem!

MasterChef'te yarışmacı sayısının dokuza düşmesiyle birlikte yeni değişiklikler uygulanmaya başladı. MasterChef 2021'de artık elemeler üç kişiyle oynanacak. Bu hafta, yapılacak üç dokunulmazlık oyunu sonrasında potaya üç kişi girecek. Pazar günü oynanacak elemede şefler 10 puan üzerinde değerlendirme yapacak. İki oyun sonrasında en az puanı alan isim, yarışmaya veda edecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MasterChef'te Takımlar Nasıl Oluştu?

MasterChef'te Takımlar Nasıl Oluştu?

Kaptanlık oyunu sonrasında kazanan Hasan, Mavi takım kaptanı olurken onun seçtiği Mert de Kırmızı takım kaptanı oldu. Sonrasında iki takım kaptanı, kalan yedi yarışmacı arasından seçimler yaparak güçlü bir takım oluşturmaya çalıştı. Böylece bu haftanın takım kadroları belli oldu.

MAVİ TAKIM: Hasan (Kaptan), Araz, Sergen, Tahsin, Görkem

KIRMIZI TAKIM: Mert (Kaptan), Eren, Burcu, Dilara

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın