Görüş Bildir
Haberler
MasterChef 2. Eleme Adayı Kim Oldu? 8 Aralık MasterChef'te Dokunulmazlığı Kim, Hangi Takım Kazandı?

MasterChef 2. Eleme Adayı Kim Oldu? 8 Aralık MasterChef'te Dokunulmazlığı Kim, Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye’de bu akşam büyük heyecan, büyük mücadele yaşandı. Mavi takım ve Kırmızı takım, 8 Aralık 2021 tarihli yeni bölümde karşılaştı. Haftanın ikinci takım oyununda zorlu bir mücadele ekrana geldi. MasterChef 130. bölümde 2. dokunulmazlık oyununda takımlar ikiye ayrıldı. Ayrı tezgahlarda birbirlerini görmeden aynı yemekleri yapmaya çalıştı. Kaybeden takım, haftanın ikinci eleme adayını belirleyecek. Peki, MasterChef’te 2. eleme adayı kim oldu? MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı? işte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

MasterChef Türkiye, TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Fenomen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye’de her bölüm nefes kesiyor. Bu akşam, 8 Aralık Çarşamba bölümünde MasterChef’te çok farklı bir dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Kaptanlar, seçtikleri bir kişi ile üç yaratıcı yemek yaptı. Kalan arkadaşları ise arka tezgahta, onları görmeden söylenenleri yaparak aynı yemekleri yapmaya çalıştı. Heyecanın ve gerilimin yükseleceği dokunulmazlık oyununda hangi takım kazanacak merakla bekleniyordu. Kaybeden takımı ise bireysel dokunulmazlık oyunu ve konsey oylaması bekliyor. Bu akşam MasterChef’te 2. dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef'te Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

MasterChef'te Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye'de on altıncı haftanın mücadelesinde ikinci dokunulmazlık oyunu bu akşam ekrana geldi. TV8 ekranlarından ilgiyle takip edilen yarışmada, Mavi takım ve Kırmızı takım, bir kez daha dokunulmazlık mücadelesi verdi.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda farklı bir konsept vardı. Şefler, yarışmacıları kulise gönderip kaptanlara oyununun kurallarını anlattı. Önce kaptanlar, yanlarına birer yarışmacı seçti. Hasan'ın tercihi Tahsin, Mert'in tercihi Eren oldu. Bu ikilinin yaptığı yemekleri, aynı şekilde perdenin diğer tarafındaki yarışmacılar da yapmaya çalıştı.

8 Aralık 2021 tarihli MasterChef yeni bölümde dokunulmazlık oyununda üç çeşit yaratıcı yemek yapılacak. Verilen ana malzemeler dışında yapılacak yemekler için marketten diğer ürünler seçildi. Yapılacak yemekler için verilen süre ise 50 dakika idi.

Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, herhangi bir kullanılacak alet için şeflerden yardım istemesi gerekiyor. Oyun sırasında Dilara, iki kez oyun alanı dışına çıkınca şefler iki dakika oyun dışında kalma cezası verdi.

Verilen sürenin bitiminde şefler, iki tarafın yaptığı yemekleri görsellik, lezzet, teknik ve kesim gibi özelliklerine baktı. Mavi takım, soğuk başlangıçta kazanan takım oldu. Fakat Kırmızı takım, ana yemek ve tatlıda kazandı. Böylece 2-1 skorla dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı takım oldu.

MasterChef 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında Mavi takımın konseyi ekrana geldi. Her yarışmacının bir oy kullanacağı oylama sonrasında en fazla adı yazılan isim potaya girdi. Böylece haftanın ikinci eleme adayı Görkem oldu.

Bireysel Dokunulmazlığı Kim Aldı?

Bireysel Dokunulmazlığı Kim Aldı?

Kıran kırana geçecek dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden Mavi takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Oyunda yapılması istenen yemek, Danilo şefin özel tarifi idi. Verilen süre sonunda şeflerin kritik tadımı ile kazanan isim belli oldu. Öne çağırılan isimler Hasan ve Tahsin oldu. Şefin tabağına en yakın şekilde hazırlayarak bireysel dokunulmazlığı kazanan Hasan oldu.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın