Görüş Bildir
Haberler
Masaüstleri Yaşadı! Çapraz Platform Mesajlaşma Uygulamalarını Tek Bir Pencereden Yönetebilirsiniz!

Masaüstleri Yaşadı! Çapraz Platform Mesajlaşma Uygulamalarını Tek Bir Pencereden Yönetebilirsiniz!

fatihizm
03.11.2017 - 19:30

Hadi itiraf edin, sosyal medya ve sosyal medya uygulamaları hayatlarımızın merkezleri konumuna çoktan geldiler öyle değil mi? Neredeyse her gün yeni bir sosyal platform kullanıcıların hizmetine sunulur oldu. 

Yenilikleri ve değişik platformları sevenler için tüm uygulamaları bir arada yönetebileceğiniz masaüstü uygulamaları nelerdir diye şöyle bir araştıralım istedik ve ortaya çıkan sonuçlar son derece olumlu. 

Artık her hesap için ayrı ayrı uygulamalar kurma derdinize son verdirecek ve hepsini tek bir pencereden kontrol etmenizi sağlayacak 6 uygulamaya göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Franz

1. Franz

Franz ücretsiz bir mesajlaşma uygulamasıdır. Sohbet ve mesajlaşma servislerini bir uygulamaya birleştirir. Franz şu anda Slack, WhatsApp, WeChat, HipChat, Facebook Messenger, Telegram, Google Hangouts, GroupMe, Skype ve çok daha fazlasını destekliyor. Mac & Windows için Franz'ı ücretsiz indirebilirsiniz.

İndirin: meetfranz.com

2. Rambox

2. Rambox

Rambox'ta Franz gibi neredeyse tüm servisleri destekleyen bir uygulama olarak öne çıkıyor. 

Windows, Linux ve Mac için kullanılabilir. 

İndirin: rambox.pro

3. IM+ All-in-One Messenger

3. IM+ All-in-One Messenger

IM+ kısa bir tanımlamayla 'tüm mesajlarınız için mesajlaşma uygulaması!' 

IM+, basit bir uygulamada WhatsApp, Skype, Facebook Messenger, WeChat, Twitter, Slack, ChatWork, Gmail, Hangouts, LinkedIn ve Telegram'ı destekliyor.

Windows ve Mac için kullanılabilir durumda. Aynı zamanda mobil bir uygulaması da mevcut. 

İndirin: shape.ag

4. One Chat

4. One Chat

One Chat, sohbet ve mesajlaşma servislerini basit bir Mac uygulamasına birleştirir. WhatsApp, Facebook Messenger, Hangouts, Telegram, Skype, Gevşek, WeChat, Twitter ve HipChat gibi servisler destekleniyor. 

Eğer tüm bu servisleri kullanmak isterseniz bir ücret ödemeniz gerekiyor. Aynı uygulamanın bir de Lite sürümü var. Ücretsiz haliyle iki servisi bir arada kullanabiliyorsunuz. 

İndirin: appyogi.com

5. All-in-One Messenger

5. All-in-One Messenger

WhatsApp, Telegram, Messenger, Skype ve diğer birçok mesajlaşma uygulamasını tek uygulama ile kullanmanızı sağlayan bir Google Chrome eklentisi. 

İndirin: chrome.google.com

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Manageyum

6. Manageyum

Uygulamaları değiştirmeden Gmail, Zendesk , Facebook, Twitter, Skype ve WhatsApp gibi platformlarda bulunan hesaplarınıza giriş yapın.

Manageyum, tam olarak ücretsiz olmasa da, davet edeceğiniz 5 arkadaşınızla ömür boyu ücretsiz kullanım hakkı elde edebilirsiniz. 

İndirin: manageyum.com

Benim şahsi tercihim, iş anlamında da kolaylık sağladığı için IM+ All In One Messenger. Ancak ücret ödemek istemiyorsanız Franz ve Rambox tam size göre olabilir. 

Umarız bu içerik size olumlu anlamda fikirler verebilir. 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
6
3
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ferhat KÖYLÜ

ne gerek var 😂