Görüş Bildir
Haberler
Marvel Suçlularının Korkulu Rüyası Punisher Hakkında Bilinmeyenler.

Marvel Suçlularının Korkulu Rüyası Punisher Hakkında Bilinmeyenler.

Punisher Hakkında Bilinmeyen Bilgiler Videomuzu İzleyerek Bilgileri Edinebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kimdir peki bu Punisher ?

Punisher'ın gerçek adı Frank Castle'dir. Punisher suçla savaş için, işkence, adam kaçırma ,tehdit, öldürme gibi yöntemleri geçerli sayan bir karakterdir.

Cezalandırıcıya Dönüşümü.

1976'da, Castle,eşi Maria, ve çocukları Lisa ve Frank jr. Central Park'ta piknik yaparken, bir cinayetine tanık olurlar, muhbirlik yaptığı için ağaca asılan bir adama. Tanık bırakmamak için Castle ve ailesinide vururlar, ancak Castle hayatta kalır ve polis kayıtlarından bütün suçluları tanır. Polis gerekenin yapılacağını söyler ancak hiçbir şey yapılmaz. Polisin Costa suç örgütü ile bağları çok derindir ve yüksek rütbeli birçok polis Costa örgütünden rüşvet almaktadır. Ailesinin ölümü yüzünden yıkılan ve polisin bu konuda hiçbir şey yapmamasından rahatsız olan Castle, suçluların alabileceği tek cezanın, fiziksel yok oluşları olduğuna karar verir. Kısa süre sonra vücut zırhının üstüne ölümün işareti olan kuru-kafa işaretini boyar, ve suçluları cezalandırdığı görevine başlar. Frank Castle mafyayla, her tip suçlularla, teröristlerle savaşan bir adam, Punisher'a dönüşmüştür.

Eğitimi ve Şavaş Hayatı.

ABD Deniz Piyadeleri'ne katılmıştır ve yüzbaşı rütbesine yükselmiştir. ABD Deniz Piyadelerinde, acemi eğitimini aldıktan sonra, piyade okuluna gitmiştir. Hemen ardından keşif, keşif gücü ve keskin nişancı okullarına da katılmıştır. Daha sonraları Amerikan Ordusu Hava piyadelerinin okuluna ve Amerikan Deniz Kuvvetleri'nde Underwater Demolition Team (Navy SEAL kurulmadan önce onunla aynı işi yapan özel kuvvet birimi) eğitimi almıştır ve bir Navy SEAL olmaya hak kazanmıştır. Hala eğitimdeyken bir kızılderili olan Phan Bighawk'la tanışmıştır, Castle'ın rehberi olarak görevlendirilen Phan Bighawk, Castle' a vahşi doğada hayatta kalmayı öğrenmiştir.

Eğitiminden sonra, Vietnam Savaşı'nda savaştı. Ayrıca yakaladığı bir Vietnamlı kadın savaşçıya tecavüz etmeye kalkışan bir askerini suda boğarak öldürdü. Birçok çatışmaya girdi ve Vietnamlıların Valley Forge askeri üssüne yaptığı saldırıdan bir tek o canlı kurtuldu. Bütün Amerikan askerleri öldükten sonra tek başına onlarca Vietnamlıyı öldürdü. Çatışma sırasında bütün Amerikan askerleri ve saldıran bütün Vietnamlılar öldü. Vietnam' daki başarılarından dolayı, Medal of Honor (Amerikan Ordusunda bir askere verilen en yüksek madalya), 3 kez Navy Cross, 3 kez Silver Star, Bronze Stars, 4 kezde Purple Heart ve Presidential Medal Of Freedom madalyasıyla ödüllendirildi.

Düşmanları...

Punisher çizgi-romanlarında Mafya, Rus Mafyası, Yakuza, Kolombiya ve Meksika'lı uyuşturucu kartelleri, Çin mafyası, İrlanda çeteleri, motorcu çeteler, sokak çeteleri, katiller, tecavüzcüler, psikopatlar, sadistler, hırsızlar, rüşvetçi devlet memurları ve rüşvetçi polislerle savaşmıştır. Ayrıca uyuşturucu, kara para aklama ve insan ticareti gibi işleri yapanlarada birçok saldırıda bulunmuştur. Organize suçla uzun süredir savaştığı için bu tip organizasyonların çoğu hareketlerini ve planlarınıda genelde tahmin edebilmektedir. Bu organizasyonların çoğu hem kendi adamlarını kullanarak hem de kiralık katiller kullanarak Punisher'ı öldürtmeye çalışmıştır

Punisherın Yetenekleri:

Punisherın Yetenekleri:

1-Aklınıza gelebilecek her silahı kullanabilmektedir

2-Bir çok yakin dövüş teknikleri bilmektedir.(Not:Batmandan daha fazla sayıda)

3-Stratejik planlama ve zeka olarak bir insanin ulaşabileceği en uç noktadadır

4-Refleksleri ona doğru saldırıldığın da Kaptan Amerikanın kalkanını ve Daredevilin sopasını engelliye bilecek kadar hızlı ve iyidir. 

5-Mühendislik ve tamir etme konusunda çok iyi olan Punisher her 2 günde bir kendisi için araç silah veya ekipman gibi şeyler yapmak için vakit ayırır. Ayni zamanda süper kahraman ve kötülerin ekipmanlarını da kullandığı da görülmüştür.

6-Punisher point shooter denilen bir yeteneğe sahiptir bu yetenek 2 gözü acık iken namludan bakarak hareketli hedefi vurabilmesi anlamına gelir

7-Yakın dövüşte Daredevil ve Black Widows gibi kişilerle mücadele edecek kadar iyidir.

8-uçak ve helikopter uçurmayı da bilmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
4
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hüseyin Bekdaş

Black Windows nedir ya.

Düzeltmiş bulunmaktayız. Fark etmemiştik saolun.