Görüş Bildir
Haberler
Mart Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

etiket Mart Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

Mart ayının gökyüzü hareketlerini sizler için inceledik. Bu ay içerisinde gerçekleşecek olan tutulmalar ve Mars'ın Akrep burcundan çıkması, Merkür'ün Balık'a girmesi... Tüm bunlar sizleri nasıl etkileyecek, bir bir anlatıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadi burcunu seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koş Koç koş!!!

Bıktın, değil mi? Bıkma! İstediklerine ulaşmana, işlerin yoluna girmesine az kaldı! 6 Mart'tan itibaren okul ya da iş ile alakalı projelerde başarıya ulaşman çok mümkün, sevgili Koç. Çünkü yönetici gezegenin Mars, yay burcuna geçecek. Mars'ın seninki gibi ateşli bir burçta olması seni pozitif etkileyecek. 6 Mart tarihinden itibaren; ertelediğin ama bitirmek istediğin yaratıcılığa, yazma-çizme işlerine dair bir proje varsa harekete geçmek için gereken enerjiyi nihayet bulacaksın! Okul ile alakalı sorunlar varsa, nihayet elini taşın altına koyma cesareti bulabileceksin. Veremediğin dersler varsa bu süreçte halledebilirsin. Motivasyonun yükselecek. Fakat bu dönemde, özellikle sana yardımcı olan patron/öğretmen ya da herhangi bir şekilde 'akıl hocası' gibi gördüğün birileri varsa, onları kırmamaya dikkat et bence. Senin huyundur zaten ani çıkışlar yapmak! Hatta bu dönemde senin için kıymetli birilerini kırıp, kırdığının farkına bile varmayabilirsin. Özellikle okul/iş meselesinin altını çiziyorum! Zaten Satürn seni bu 2015'ten beri okul-iş konularında test ediyor. Mars 6 Mart'ta gelecek ve Satürn'ün zorladığı alana güç verecek. Tavsiyem şu ki; okul-iş konularında sabırlı ol, kıymetli insanları kırma; yakın zamanda güç bulup ilerleyeceksin. Yurtdışına yönelik uzun vadeli planların varsa, şimdiden başla! 9 Mart'ta ise güneş tutulması var! Bu sana geçmişten bir takım olayları pişirip tekrar karşına çıkarabilir. Geçmişten tanıdığın ya da geçmişte bıraktığını düşündüğün insanlarla alakalı hayal kırıklıkları yaşayabilirsin. Sana yakın birinden de kötü bir haber alabilirsin diye düşünüyorum. Neyse ki Mart'ın sonuna doğru güneş Koç'a geçecek ve ferahlayacaksın. Son üç aydır iç dünyan oldukça karışık çünkü! Bu ay sana kariyer ve okul konusunda güç geliyor, motivasyon geliyor ama duygusal ilişkilerde pek parlak haberler yok ama 18-19 Mart tarihleri tatlış romantik vakitler geçirebilirsin. O yüzden duygusal mevzularda da sabırlı ol. Merak ettiğin, içini kemiren konular varsa zaten 23 Mart'taki ay tutulmasında ortaya çıkacak her şey. İşe güce yumul ve bu tutulmalarla dolu Mart ayını sağ salim atlat!

Sosyalleşme zamanı, sevgili Boğa!

Canım Boğa, öncelikle büyük geçmiş olsun! Çünkü nihayet Mars yay burcuna geçiyor.  Özellikle duygusal ilişkilerde yaşadığın gerginlikler sona erecek ve sular biraz durulacak. Geçtiğimiz aylarda özellikle romantik mevzularda fazla uslu durmamış, flörtöz davranmış olabilirsin. Sevgilin varsa eğer sudan sebeplerle huysuzluk yapmış olabilirsin, bekarsan da herkese mavi boncuk dağıtmış olabilirsin. Kısacası, aşk meşk mevzularına odaklanan enerjin nihayet bu alanlardan biraz uzaklaşacak. Şimdi sevgiliyle arayı düzeltme zamanı. Sevgilin yoksa da, kendinle alakalı düşünme-biraz kabuğuna çekilme vakti. Ama içine dönmeden önce 7-8 Mart civarı sosyalleşmeni tavsiye ediyorum; çünkü arkadaş ortamların şenlenecek! Hatta arkadaş ortamlarından iş fırsatı ya da sevgili kısmeti gibi durumlar bile gelebilir! Hayatındaki insanlardan biriyle alacak-verecek borç mevzusu varsa biraz gerginlik yaşanabilir. Bu ay, borç almak-vermek ve borçlarla alakalı konuları konuşmak için biraz narin bir dönem. Sen, hele de alacaklıysan, paldır küldür konuşup karşındakini kırabilirsin. Kırma, yazık. Çünkü zaten 9 Mart'taki güneş tutulması senin arkadaş çevrenle alakalı gerginlik çıkaracak potansiyelde. Mart ayının ilk haftası tüm burçlar için özellikle iş odaklı konularda gergin olacağından, böyle narin mevzuları gündeme getirmekte acele etme bence. Gerçi sen ne zaman acele edersin ki zaten... Martın sonuna doğru da işle alakalı çalışma motivasyonunun azaldığını görebilirsin, karamsarlığa kapılma. Bu ay senin daha çok içine dönüp, bir başına düşünüp kendini ve özellikle romantik ilişkilerden ne beklediğini düşüneceğin bir ay olacak. 12-15 Mart ise sevgilin varsa sorunları çözebileceğin, yoksa kafanı netleştirip rahatlayacağın bir dönem olacak. İş konusunda mıyışıklığın da geçici! Kimseye çaktırma!

İkili ilişkilere dikkat, İkizler!

Sevgili İkizler, bu ay bazı burçlar için müjde niteliğinde verdiğim 'Mars, Yay'a giriyor' haberini sana maalesef müjde şeklinde veremiyorum. 6 Mart'tan itibaren, sürmekte olan bir ilişkin varsa buna kesinlikle dikkat etmeni, sudan sebeplerden kavga gürültü çıkartmamanı tavsiye ediyorum! Aranızda gereksiz gergin bir hava varsa bu geçicidir, sabırlı ol! Gerçi kime 'sabırlı ol' diyorum ya, neyse... Bu uyarım aynı zamanda ortaklıklar için de geçerli. Efendime söyleyeyim; mesela iş yerinde iki kişilik bir ekip olarak çalıştığınız bir arkadaşın vardır mesela... Onunla da gerilmemeye dikkat! Çünkü zaten Mart ayının sonuna doğru iş ile ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsin: belki sektör değiştirmeyi düşünürsün ya yeni bir iş fırsatı çıkabilir. Bu ay senin için en kırılgan şey insan ilişkileri olarak duruyor. Eğer sanat/üretim tarzı bir alanda çalışıyorsan, 'tamam ya da yepyeni bir tarzda devam' dedirtecek bir gelişme yaşayacaksın. Bu ay içerisinde eğer sevgilin yoksa, yeni bir ilişkiye başlamak için çok müsait bir zaman değil. Fazla aceleci ve flörtöz davranma eğilimin olabilir çünkü... İşleri ağırdan al. Sakinlik ve diyalog en önemlisi! Hadi göreyim seni! Şimdiden geçmiş olsun tatlım...

Bu ay ağlamaya vakit yok, sevgili Yengeç!

Bu ay başından itibaren para konusunda şanslı olacaksın. Yani patronundan zam istemek gibi niyetlerin varsa uygun zaman diyebilirim. 6 Mart'tan itibaren çalışma tempon yükselecek ve insanların senden talepleri artacak. Bu yoğunluk arasında sağlığına çok çok dikkat et lütfen! Çünkü Mars senin sağlık alanını da etkileyecek, özellikle ayın sonlarına doğru... Sağlık ve iş konusunda dikkat yani. Gelelim bu ay senin için gündem olacak meseleye: aile! Ailenle ilgili ya da yaşadığın evle ilgili bir takım sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Geçmişten gelen, kapandığını düşündüğün mevzular yeniden açılabilir. Zaten dramatik davranmaya meyilli olduğun için söylüyorum; sakin ol! Bu olaylardan ve öğrendiklerinden sonra, özellikle 23 Mart ve sonrası, yeni bir bakış açısı kazanacaksın. Ayın ortasında ise, özellikle 16 Mart günü, yeni bir işe girmek/sözleşme yapmak vs. için harika bir gün! Bu ay, duygusal meseleleri kenara at, sağlığına dikkat et ve çalış çalış çalış! Ailede ya da evinde oluşacak durumlara da ani tepkiler verme, su akar yatağını bulur minnoşum.

Değişimler kapıda, hazır mısın, sevgili Aslan?

Sevgili Aslan ya da yükselen Aslan; bu ay şu 12 burç içerisinde en büyük değişiklikleri yaşayacak olanlardan biri sensin. Biliyorum, ani değişimlerden hoşlanmıyorsun ama korkma ani olmayacak zaten. Büyük değişimler için kararlar alacaksın bu ay! Sana bir yerden gelen para varsa, mesela aileden gelen harçlık, devletten yatan burs ya da miras gibi; bu finansal kaynak konusunda yol ayrımına geleceksin. Yeni bir finansal destek bulabilirsin ya da mevcut finansal desteğin kesintiye uğrayabilir. Bu kararları 9 Mart'taki güneş tutulmasından sonra alacağın kanaatindeyim. Zaten bir süredir kafanda dolaşan tilkileri harekete geçirme zamanı artık. Sosyal anlamda ne istediğini, hangi pozisyonda, nasıl bir sektörde olmak istediğini enine boyuna düşünüp eyleme dökeceksin. 23 Mart'taki ay tutulması da bunu tamamlayacak. Bitmesi gereken bir ilişki varsa, zamanı gelmiştir mesela. Emin olamadığın, içine sinmeyen her şeyden emin olma zamanı bu ay! Zaten aslan burcu olduğun için bu güneş tutulmalarından en çok sen etkileniyorsun. Ayın ortasında özellikle 15 Mart günü bu kararlarını netleştirmene yardımcı olacak güzel haberler alacaksın. Fakat sözleşme vs. resmi belgeler imzalaman gerekirse, kılı kırk yaracak kadar dikkatli olmalısın! Aslansın, kaplansın, halledersin sen!

Sana bir iyi, bir de kötü haberim var, sevgili Başak!

Hangisini önce duymak istersin? Neyse ki gezegenler bu seçimi bize bırakmıyor. Şaka bir yana, sevgili Başak; bu ay içerisinde gerçekleşecek olan ay ve güneş tutulmaları seni ilk duygusal meselelerde etkileyecek. İlişkinde uzayıp duran bir problem varsa, oturup konuşup bitirmeli mi yoksa devam mı etmeli konuları üzerine bir içsel sorgulamaya girebilirsin. Mart ayının ilk haftasında gerçekleşecek bu tutulmanın sana ilişkini sorgulatan etkisi ayın ortasına kadar sürebilir. Ay sonunda ise mesleğin ile alakalı sorgulamalara girebilirsin. Bu ayın senin için gündem konusu 'hakettiğim değeri görüyor muyum?' olacak. Örneğin; iş yerinde fazla mesai yapmana rağmen karşılığını alamadığını düşünebilirsin. Benim nacizhane tavsiyem ise; sabırlı davranman! Tutulmalar bazen insanları fazla gerebilir. Hele bu ayın başında etkisini gösteren güneş-satürn zıtlaşması iyice sinir bozarken, tüm bunların geçici olduğunu ve belki de sevdiğin / uzun süredir emek verdiğin iş için birazcık daha sabretmelisin. Bu karar verme sürecinde biraz yumuşak başlı ol. Sabreden derviş, muradına erermiş.

Hadi yine iyisin, Terazi!

Her açıdan meşgul olacağın bir ay olacak bu Mart ayı, sevgili Terazi! Önce bir derin nefes al. Ayın başından, 10'una kadar aşk konusunda kısmetin çok açık! Ne demişler; gelir bahar ayları, gevşer gönül yayları! Bir ilişkiye başlamak istiyorsan bundan daha uygun zaman olamaz. Dışarı çıkıp sosyalleşmelisin, gezegenler üzerine karizma ve kısmet yağdıracak resmen. Yeni başlangıçlar sadece duygusal ilişklilerde değil, mesleki anlamda da karşına çıkabilir bu ay. Ayın 16'sından sonra iş konusunda terfi alabilirsin ya da daha fazla sorumluluk alacağın bir departmana geçebilirsin. Bu açıdan da meşgul olacaksın ve bu ay içerisinde gerçekleşen tutulmaların sana getireceği bu değişimlerin, yeniliklerin oldukça hayırlı olduğunu düşünüyorum! Çünkü; hem mesleki ilişkilerini-hem de aşk ilişkilerini iletişim anlamında etkileyen Satürn 2015'in yarısından beri senin kendini rahatça ifade edebilmeni engelliyordu. Lakin artık dilin çözülecek çünkü Mars sana destek olmaya geliyor! Daha açık sözlü davranabileceğin, isteklerini çekinmeden söyleyebileceğin bir dönem başlıyor. Bu elbette hayatının her alanına etki edecek, iş ve aşk başta olmak üzere! Sıkı bir tempoya hazırlanmanı tavsiye ederim tatlım. 14 mart tarihinde ise evine ziyaretçiler kabul edebilir ya da yeni eşyalar alabilirsin; bu işler için müsait bir zaman. 23-24 Mart civarında ise ufak bir yolculuğa çıkmak isteyebilirsin. Vakit bulabilirsen tabi!

Geliyor bahar ayları, gevşiyor gönül yayları! Hadi yine iyisin, sevgili Akrep!

Bu Mart ayı sene içerisinde sana aşk konusunda en çok şans getirecek dönemlerden biri! Zaten senin için aşksız geçen bir dönem yok, değil mi? Sürekli senden hoşlanan, flört eden insanlar var etrafında. Ama bak sana söylüyorum; bu ay gerçek anlamda aşkta karşılıklı mutluluğu yakalayabileceğin biriyle tanışabilirsin. Eğer zaten bir partnerin varsa, balayı tadında bir ay geçireceksiniz. Aşkta meşkte gözün yoksa da sanatsal bir şeyler üretmek isteyebilirsin. Güzel enerjin yüksek olacak, bunu harcamamalısın. Bu dönemde o meşhur akrep sezgilerin ve hislerin de çok yüksek olacak. Biraz kötü rüyalar görebilirsin. Meditasyon, dua, ibadet; kısacası inancına uygun bir aktiviteyle biraz rahatlamayı dene bence! 23 Mart' tutulmasından sonra senden gizlenen bazı sırlar açığa çıkacaktır. Öğrendiğin şeylere karşı ani tepkiler vermemeye çalış. O detaycı zihninle zaten altından kalkamayacağın durum yok senin! 16 Mart ve 25 Mart, para kazanmak için ideal günler... Güzel bir ay olacak. Ruh halini sakin, bilinçaltını da ferah tut!

Diren Yay, diren!

2015'ten beri Satürn transiti yaşıyorsun, tam 'ay çok yoruldum, bittim, tükendim!' dediğin anda Mars o enerji verici etkisiyle Satürn'e yetişiyor! Derdi veren rabbim dermanı da veriyor işte, sevgili Yay. Bu ay içerisinde enerji patlaması yaşayacaksın. İş anlamında oldukça yoğunsun zaten bir süredir, bu yüzden 6 Mart'ta Mars'ın senin burcuna girmesi sana adeta ilaç gibi, enerji içeceği gibi, koca bir kalıp çikolata gibi iyi gelecek! Motivasyonunun yükseleceği bu dönemde işine dört elle sarılmalısın. İşsizsen, iş aramalı ya da kendince bir şekilde üretime geçmelisin; kafandaki planları hayata geçirmek ve ucundan ucundan başlamak için en doğru dönem bu ay. Mars'ın enerjisi iyi değerlendirilmediğinde agresiflik verir, öfke verir insana. Bu yüzden gelen bu enerjiyi iyi kullan! 16 Mart tarihinde arkadaş ortamından iyi iş fırsatları ya da çeşitli öneriler gelebilir. Bu fırsatlar senin için çok hayırlı olacak çünkü bunlara Jüpiter'in o şanslı eli değecek! 24 Mart tarihinde ise Satürn geri hareketine başlıyor, 2015'ten beri giriştiğin işleri, yaşadığın süreçleri düşünüp yolunu yeniden şekillendirmek isteyebilirsin. 23 Mart tarihini ise şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başla: uzun süredir hayalini kurduğun bir şey gerçekleşebilir. Bu maddi bir istek olmalı. Bu fırsatları kaçırmamak için gözlerini dört açmalı ve çalışmalısın. Ünlü düşünür Britney Spears'ın da dediği gibi; 'çalışsan iyi olur, kardeş'...

Biraz dinlenme vakti geldi, sevgili Oğlak!

Sevgili Oğlak, bu ay biraz içine dönmek, yalnız kalmak ve eğer üzerine çalıştığın projeler, işler vs. varsa; tek başına halletmek isteyebilirsin. Kendini biraz pasif agresif hissedebilirsin. Senin gibi dimdik bir Oğlak için biraz durgun bir ruh hali olacak bu ay ama dinlenmek için bir fırsat olarak görmelisin. İçinde çözmek istediğin sorunları enine boyuna düşünüp çözebilirsin ama lütfen kendine çok fazla yüklenme. O sert tavrını en azından kendine karşı takınma ve kendini eleştirirken çok sert olma. Pek çok burca değişimler getiren bu Mart ayı senin için durgun geçecek evet ama hiçbir şey değişmezse bile senin bakış açın, kafan değişecek. Ruhani bir gelişme, büyüme olarak faydalanacaksın bundan. Ay sonuna doğru Venüs'ün de desteğiyle evin için güzel şeyler yapabilirsin, yeniden dekore edebilirsin. Kabuğuna çekilme hissiyle beraber, kabuğunu güzelleştirme arzusu da gelecek. Alışveriş yapmak için uygun bir zaman. 12 Mart ve 19-20 Mart tarihleri ise sana aşktan yana talih getirecek! Artık dışarı çıkıp arkadaşlarının tanışmanı istediği biriyle mi görüşürsün yoksa tinder'dan birilerine süper like mı atarsın bilemem ama... Bekarsan ve artık bir ilişki yaşamak istiyorsan, bunlar çok uygun tarihler! Sevgilin varsa da bu tarihler arasında kısa bir yolculuğa çıkabilir ya da özel vakit geçirebilirsiniz. Bu ay, işten güçten ve arkadaş gruplarından biraz uzaklaşıp, kendine zaman ayırma, ruhunu dinlendirme zamanı!

Maddi kayıplara dikkat, Kova!

Sevgili Kova, bu ay içerisinde gerçekleşen tutulmaların ilki sana finansal açıdan zarar verebilecek potansiyelde. Bu sebepten dolayı harcamalarına dikkat etmeni ve parayla ya da bankalarla alakalı sözleşme vb. belgeler imzalarken ekstra özenli olmanı tavsiye ediyorum! Sadece tutulmalardan dolayı değil, Neptün etkisinden dolayı da maddi anlamda yanılsamalar yaşayabilirsin. Artık senin için mantıklı, gerçeğe dayalı planlar yapma vakti geldi. Bir uyanış niteliğinde tutulmalar yaşatacak bu ay içerisinde, arkadaşlarınla sosyalleşebilir ve onlardan çeşitli destekler alabilirsin; maddi, manevi... Başlayıp henüz bitirmediğin işler varsa (okul, yurtdışı planları, iş ile alakalı proje, vs.) bitirmek için 23 Mart'a kadar vaktin var! Şimdiden işe koyulmanı tavsiye ediyorum çünkü gerekli şartları sağlaman durumunda, 23 Mart'taki ay tutulması işlerin istediğin şekilde çözülmesini sağlayacak. Fırsatları kaçırma! Herhangi bir konuda adaletsizliğe uğradıysan ya da yakın bir dostunla alakalı henüz çözülmemiş bir mesele varsa; 23 Mart'tan itibaren açıklığa kavuşacak. Bu ay, ufak detayları boşver ve büyük planlarına odaklan; hayallerine gerçekçi bir bakış açısıyla sarıl! Her şey güzel olacak!

Büyük denizlere açılma vakti geldi, sevgili Balık!

Bu ay senin için iş alanında yepyeni kararlar almanla başlıyor! 9 Mart'ta ise aldığın kararları eyleme dökmen ve meyvelerini toplamaya başlama potansiyelin var tatlış Balık. Bu ay 8 Mart tarihinde Merkür'ün de senin burcuna geçmesiyle beraber kendini çok güzel ifade edebileceksin, kafandaki projeleri pratiğe dökebileceksin ve hayal gücün vızır vızır çalışacak. Çevrendekilerden de bu hayallerin konusunda çok destek göreceksin. Arkadaşlarına kulak kabartmayı ihmal etme sakın. Fakat seni uyarmak istediğim bir konu da; birileri hayatından çıkabilir, yakınlarındaki bazı insanların uzaklaştığını hissedebilirsin. Senin gibi hassas bir insan pireyi deve yapıyor da olabilir. Dramatik davranma ve tekrar et: 'Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir... vs.' Bu hareketli ve güzel ay içerisinde yaşayacağın kayıpların bile hayırlı olacağından emin ol ve pozitif kalmaya çalış. Merkür'ün bu güzel etkisini melankoliye kapılarak harcamak istemezsin, emin ol! Mars ile beraber, yani 6 Mart'tan sonra kariyerinde yepyeni bir ilerleme gözüküyor. Bu da elbette ki emek ve yorgunluk demek. Mars retro hareketine dönmeden önce, bu ay içerisinde elinden geleni ardına koyma! İki tutulmanın yaşanacağı bu ay senin için harika potansiyeller barındırıyor. 12 Mart ve 19 Mart arası ise romantizmin doruklarına çıkabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2837
991
619
324
222
198
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Hayır utanmadan bir de net tarih veriyor :))))

Pasif Kullanıcı

Neden sonucu buraya kopyalıyorsunuz ya ahgsjd

Pasif Kullanıcı

BANANE LAN BURCUDAN...