Görüş Bildir
Haberler
Marka Olsan Sloganın Ne Olurdu?

Marka Olsan Sloganın Ne Olurdu?

Bu dünyada herkes kendi çapında bir marka sayılır. Acaba gerçek bir ürünün markası olsaydınız sloganınız ne olurdu? Artık bu acayip şeyi merak edip durmanıza gerek yok. Testin sonunda cevabı var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Biraz para biriktirdin, yatırım yapmak istiyorsun. Ne yaparsın?

2. Bir anda işsiz kaldın ve iş bulamıyorsun, ne yaparsın?

3. Sence insanlar nasıl zengin olur?

4. Sence bir insan ne zaman takdir edilmeli?

5. Alışveriş yaparken nelere dikkat edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak markana hangi ünlü ismi CEO yapardın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bizi Çekemediler Halat Koptu!

Bizi Çekemediler Halat Koptu!

Piyasanın en bilinen markalarından birisin. Rakiplerin ağzı açık seni izliyor. Ambalajından tut reklam kampanyalarına kadar taklit ediliyorsun. Fakat asla başaramazlar, senin tüketicin sana hasta. Asla sana ihanet etmezler. Senin adının olduğu her ürünü gözleri kapalı alırlar. Müşteri memnuniyetinde senden iyisi yok!

Doktor Değilim Ama Hastam Çok!

Doktor Değilim Ama Hastam Çok!

Tam halk tipi bir markasın. Ne sadece zenginlerin alabileceği bir markasın ne de pazar malısın. Tam bir orta sınıf tüketici ürünüsün. Herkesin evinde bir yerin var. Amacın zaten kitlelerin ihtiyaçlarını karşılamak ve her ihtiyaca uygun ürünler çıkarmak. Sürümden öyle çok kazanıyorsun ki her gün işlerini büyütüyorsun. Yakında bütün dünyada şubelerin olacak.

İçine Dert Olacak!

İçine Dert Olacak!

Sadece çok seçkin bir kitlenin tükettiği ürünler çıkaran bir markasın. Sana sahip olmak isteyenlerin ya çok parası olmalı ya da aylarca maaşından biriktirmeli. Sahip olamayanlar için içlerinde kanayan bir yarasın sen. İnsanın alamadığında vitrinini taşla kırmak istediği bir ürünsün. Deli oluyor herkes sana sahip olmak için. Fakat senin kendini ayağa düşürmeye hiç niyetin yok. Hak eden alsın!

Tüplü ve Öfkeli!

Tüplü ve Öfkeli!

Kusura bakma ama senin markan piyasadan silinmek üzere. İyi satışlar yapamadığı için habire tüketiciye bok atan bir markasın. Bir an önce ürünlerinde gelişme yapıp iyi bir reklam projesi üretmelisin. Yakında seni pazar tezgahlarında görürüz. Zararına satışlar kapıda! Hemen harekete geçmelisin. Bizim tavsiyemiz markayı tasfiye edip yeni bir markayla piyasaya açılman.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
448
419
138
106
58
31
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sigurd

Doktor Değilim Ama Hastam Çok!

Ezgi

doktor değilim amma hastam çok kardeşş....Tam halk tipi bir markasın. Ne sadece zenginlerin alabileceği bir markasın ne de pazar malısın. Tam bir orta sınıf ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bizi Çekemediler Halat Koptu! :D