Görüş Bildir
Haberler
Mario Gomez Kararını EURO 2016'dan Sonra Verecek!

Mario Gomez Kararını EURO 2016'dan Sonra Verecek!

Beşiktaş’ta bu sezon başarılı bir futbol ortaya koyan Alman milli oyuncu Gomez, gelecek sezon hangi takımda oynayacağına EURO 2016 sonrası karar vereceğini söyledi. Gomez, Türkiye'de kalıp kalmayacağı sorusuna 'Düşünmek istemiyorum ve tamamen turnuvaya hazırlanmak için konsantre olmaya çalışıyorum. Sonunda ne olacağına turnuvadan sonra karar vereceğim.' sözleriyle yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gomez, EURO 2016'ya hazırlanan Almanya Milli Takımı’nın kampındaGalatasaray’da forma giyen Lukas Podolski ile birlikte düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Almanya Milli Takımı’nın parçası olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Gomez, 'Kendimi, kariyerimde daha önce hissetmediğim kadar iyi hissediyorum. Formdayım. Kendime güveniyorum.' şeklinde konuştu.

Gomez'in Beşiktaş'ta bu sezon sergilediği müthiş performans

Gelecek sezon Türkiye’de kalıp kalmayacağına ilişkin bir soru üzerine Gomez, 'Şimdilik plan yapmamaya çalışıyorum. Düşünmek istemiyorum ve tamamen turnuvaya hazırlanmak için konsantre olmaya çalışıyorum. Danışmanıma, turnuva boyunca kulüplerle ilgili hiçbir şey bilmek istemediğimi söyledim. Gelecek 5-6 hafta içinde bir karar verilmeyecek. Ondan sonra bakacağız. Sonunda ne olacağına turnuvadan sonra karar vereceğim.' ifadelerini kullandı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın