Görüş Bildir
Haberler
Mario Gomez'den Beşiktaş Açıklaması: 'Benim Derdim Para Değil'

Mario Gomez'den Beşiktaş Açıklaması: 'Benim Derdim Para Değil'

Batuhan
03.06.2016 - 12:54

Siyah beyazlı ekipte kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Mario Gomez, maddi koşulları ön planda tutmadığını dile getirdi. Gomez, Türkiye'de herkes rahat olsun. Benim derdim para değil, tek kuruş bile değil. Başkan Fikret Orman gerçekleri biliyor.' şeklinde konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'la kiralık sözleşmesi sona eren Mario Gomez , takımda kalması için kadronun güçlendirilmesi gerekliliğini bir kez daha vurguladı.

Attığı 26 golle takımın Süper Lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Gomez, Nisan ayındaki opsiyonunu kullanmayınca, Beşiktaş, 1.000 avroluk sembolik bir ücret karşılığında oyuncunun bonserivisini alma şansını kaybetmişti. Artık ipler Fiorentina'nın elinde ve Wolfsburg'un Gomez için İtalyan ekibine 14 milyon avroluk bir teklifte bulunduğu yönündeki haberler, Beşiktaş taraftarını umutsuzluğa sürüklemiş durumda.

"Derdim para değil başkan biliyor"

"Derdim para değil başkan biliyor"

Almanya Milli Takımı kampında Euro 2016 hazırlıklarını sürdüren Gomez, ülkenin ünlü gazetelerinden Bild 'e verdiği demeçte maddi koşulları umursamadığını ifade etti. 30 yaşındaki yıldız forvet oyuncusu, 'Türkiye'de herkes rahat olsun. Benim derdim para değil, tek kuruş bile değil. Başkan (Fikret Orman) gerçekleri biliyor.' şeklinde konuştu.

"Umarım kulüp doğru karar verir"

"Umarım kulüp doğru karar verir"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Güçlü bir kadro isteğini yineleyen Gomez, 'Ben şampiyon oldum, yine olmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde altı maçta altı yenilgi almak istemiyorum. Umarım kulüp doğru kararı verir.' dedi.

Mario Gomez, Beşiktaş'ın isteklerini yerine getirmemesi durumunda olacakları ise 'Kariyerimin son düzlüğündeyim ve bundan sonra olacaklar umrumda değil. Avrupa Şampiyonası sırasınca gelecekle ilgili kendimi strese sokmayacağım.' sözlerini kullandı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın