Görüş Bildir
Haberler
Mario Gomez: "Beşiktaş Türkiye’nin En Büyüğü"

Mario Gomez: "Beşiktaş Türkiye’nin En Büyüğü"

Enver K.
01.08.2015 - 15:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ın yeni transferi Mario Gomez, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mario Gomez’in açıklamaları şöyle;

“Gerçekten çok mutluyum. Son iki hafta benim için çok yoğun geçti. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Herkesin bana söylediği buydu ve istanbul’a ulaştığımda bunu gördüm. Fiorentina’dan sonra şampiyonluğa oynayan bir takımda olmak benim için çok önemliydi. Beşiktaş Türkiye’nin en büyüğü.

Son 6 aydır Fiorentina’da oynuyordum. Ordaki başlangıçım şansız bir başlangıçtı. Sakatlandım ve uzunca bir süre oynayamadım. Roberto Hilbert bana Beşiktaş taraftarının ‘dünyanın en iyisi’ olduğunu söyledi. Yeni bir meydan okumaya ihtiyacım vardı, bende bunu yaptım. Elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Burda önemli olan yüksek bir şekilde takıma katkı sağlayabilmek ve takıma maç kazandırabilmek. Umarım iyi bir sezon olacak. Dün takım arkadaşlarımla tanıştım. Genç ve birbirlerine oldukça yakın bir grup var. İyi bir grup olabilirsek her şey yolunda gidecek.

Gol sayısını etkileyen birçok faktör vardır. Fiziksel olarak iyi olduğum sürece neler yapabileceğimi biliyorum. İyi bir sezon geçireceğime ve kalitemi göstereceğime inanıyorum.

Quaresma ve Gökhan Töre olağanüstü yetenekte kanat oyuncuları. Onların bana yardımıyla ve kurduğumuz ortaklıkla birçok gol atacağımı düşünüyorum.

Yeni bir havaya, yeni bir atmosfere ihtiyacım vardı. Beşiktaş beni gerçekten çok istedi. Beşiktaş tesisleriyle, taraftarlarıyla çok büyük bir kulüp. Birçok teklif vardı ama buraya gelmeyi tercih ettim.

Beşiktaş için hedef her zaman şampiyonluktur. Benim buraya gelişimin de en büyük sebebi bu. Sürekli gelişim sağlamamız ve hatalardan ders almamız gerekiyor.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0